VizeZaAustraliju.com

Biznis viza za Australiju

Biznis viza za Australiju

Ukoliko želite da započnete biznis u Australiji, treba da znate kako da dođete do prave vize i da poznajete australijske zakone, kao i prava koja imate. Iako Australija nudi brojne pogodnosti za preduzetnike, do vize koja vam omogućava vođenje sopstvenog biznisa nije nimalo lako doći.

Procedura zavisi od podklase za koju ste zainteresovani, ali generalno, na početku treba da pošaljete expression of interest putem online servisa, kojim pokazujete interesovanje za vođenje biznisa, opisujete čime se bavite i prilažete plan poslovanja.

Posle toga čekate odluku terirorijalne ili državne vlade. Ukoliko je odgovor pozitivan, dobićete poziv da aplicirate za vizu. Uz aplikaciju treba da priložite brojnu dokumentaciju i ispunite određene zahteve.

Uslovi koje morate ispuniti da biste započeli poslovanje u Australiji su veoma rigorozni. Potrebno je da imate sopstveni biznis, relevantno iskustvo u vođenju biznisa, kao i da ispunite zahteve koji se tiču ostvarenih iznosa investicija i prometa, koji su veoma visoki.

Ukoliko vam odobre vizu i započnete sopstveni biznis u Australiji, dobijate privremenu vizu. Posle određenog broja godina poslovanja u Australiji, moći ćete da aplicirate za trajnu vizu i tako nastavite sa vođenjem biznisa, ukoliko ispunite ostale uslove.

Uz trajnu biznis vizu dobijate mogućnost da aplicirate za australijsko državljanstvo.


Ukoliko vam je potrebna pomoć oko pripreme dokumentacije za vizu za Australiju, možete kontaktirati Future Option, agenciju sa dugogodisnjim iskustvom u pripremanju aplikacija za vize za Australiju Telefon/Viber +381 62 162 88 95. Alternativno, možete poslati e-mail na info@futureoption.net.

Odricanje od odgovornosti: Future Option se ne bavi posredovanjem u pronalazenju posla u Australiji. Future Option nije agent za zapošljavanje ili pružalac usluga za regrutovanje kadrova. Future Option ne nudi konsultantske usluge za poslove u inostranstvu.

Turistička viza

Poseta porodici, posao i turistički obilazak Australije zahteva važeću turističku vizu i ostanak do 12 meseci u Australiji.

Više informacija Popuni upitnik

Studentska viza

Za upis na studije ili kurs engleskog jezika i studiranje u Australiji, potrebna vam je studentska viza.

Više informacija Popuni upitnik

Partner migracija

Partner migracija omogućava zajednički život partnerima, ukoliko je jedan partner državljanin ili stalni rezident Australije.

Više informacija Popuni upitnik