VizeZaAustraliju.com

Business Talent viza

Business Talent viza

Business Talent viza (poklasa 132) vam omogućava da razvijete novi ili postojeći biznis u Australiji. Postoje dva pravca.

Prvi je da vaš biznis ima značajnu istoriju, a takav je ukoliko imate sredstva od 1.5 miliona AUD i promet u iznosu od 3 miliona AUD.

Druga mogućnost je da imate obezbeđena ulaganja od strane australijskog preduzeća rizičnog kapitala u iznosu ne manjem od 1 miliona AUD. Uz to vam je potreban poziv da aplicirate za vizu i nominacija od strane teritorijalne ili državne vladine organizacije.

Visa fee iznosi 7.130 AUD, ali može uključivati i druge troškove. Uz ovu vizu imate mogućnost da aplicirate za australijsko državljanstvo, ukoliko su ostali uslovi ispunjeni.


Ukoliko vam je potrebna pomoć oko pripreme dokumentacije za vizu za Australiju, možete kontaktirati Future Option, agenciju sa dugogodisnjim iskustvom u pripremanju aplikacija za vize za Australiju Telefon: +381 62 162 88 95 / Viber/Whatsapp: +381 64 56 11 862 . Alternativno, možete poslati e-mail na info@futureoption.net.

Odricanje od odgovornosti: Future Option se ne bavi posredovanjem u pronalazenju posla u Australiji. Future Option nije agent za zapošljavanje ili pružalac usluga za regrutovanje kadrova. Future Option ne nudi konsultantske usluge za poslove u inostranstvu.

Turistička viza

Poseta porodici, posao i turistički obilazak Australije zahteva važeću turističku vizu i ostanak do 12 meseci u Australiji.

Više informacija Popuni upitnik

Studentska viza

Za upis na studije ili kurs engleskog jezika i studiranje u Australiji, potrebna vam je studentska viza.

Više informacija Popuni upitnik

Partner migracija

Partner migracija omogućava zajednički život partnerima, ukoliko je jedan partner državljanin ili stalni rezident Australije.

Više informacija Popuni upitnik