VizeZaAustraliju.com

Visitor viza

Visitor viza

Visitor viza (podklasa 600) je privremena viza i omogućava vam turističku, poslovnu ili posetu porodici u Australiji na 3,6 ili 12 meseci. Osnovna taksa za ovu vizu se kreće od AUD140 do AUD1020.

Za ovu vizu možete da aplicirate onlajn ili da pošaljete aplikaciju poštom odgovarajućoj ambasadi Australije.

Vreme obrade aplikacije u ambasadi iznosi od 15 do 29 radnih dana.


Ukoliko vam je potrebna pomoć oko pripreme dokumentacije za vizu za Australiju, možete kontaktirati Future Option, agenciju sa dugogodisnjim iskustvom u pripremanju aplikacija za vize za Australiju Telefon: +381 62 162 88 95 / Viber/Whatsapp: +381 64 56 11 862 . Alternativno, možete poslati e-mail na info@futureoption.net.

Odricanje od odgovornosti: Future Option se ne bavi posredovanjem u pronalazenju posla u Australiji. Future Option nije agent za zapošljavanje ili pružalac usluga za regrutovanje kadrova. Future Option ne nudi konsultantske usluge za poslove u inostranstvu.

Turistička viza

Poseta porodici, posao i turistički obilazak Australije zahteva važeću turističku vizu i ostanak do 12 meseci u Australiji.

Više informacija Popuni upitnik

Studentska viza

Za upis na studije ili kurs engleskog jezika i studiranje u Australiji, potrebna vam je studentska viza.

Više informacija Popuni upitnik

Partner migracija

Partner migracija omogućava zajednički život partnerima, ukoliko je jedan partner državljanin ili stalni rezident Australije.

Više informacija Popuni upitnik