VizeZaAustraliju.com

Skilled Regional viza

Skilled Regional viza

Skilled Regional viza (podklasa 887) je trajna viza za ljude koji su živeli i radili u određenim područjima regionalne Australije.

Uslov za dobijanje ove vize je da posedujete vizu podklase 489, 495, 496, 475 ili 487 ili Bridging vizu A ili B posto ste aplicirali za vizu podklase 489, 495 ili 487, da ste živeli najmanje dve godine u određenom regionalnom području Australije i radili puno radno vreme na određenom regionalnom području najmanje godinu dana.

Cena tekse za uslugu obrade aplikacije je od 375 AUD.


Ukoliko vam je potrebna pomoć oko pripreme dokumentacije za vizu za Australiju, možete kontaktirati Future Option, agenciju sa dugogodisnjim iskustvom u pripremanju aplikacija za vize za Australiju Telefon: +381 62 162 88 95 / Viber/Whatsapp: +381 64 56 11 862 . Alternativno, možete poslati e-mail na info@futureoption.net.

Odricanje od odgovornosti: Future Option se ne bavi posredovanjem u pronalazenju posla u Australiji. Future Option nije agent za zapošljavanje ili pružalac usluga za regrutovanje kadrova. Future Option ne nudi konsultantske usluge za poslove u inostranstvu.

Turistička viza

Poseta porodici, posao i turistički obilazak Australije zahteva važeću turističku vizu i ostanak do 12 meseci u Australiji.

Više informacija Popuni upitnik

Studentska viza

Za upis na studije ili kurs engleskog jezika i studiranje u Australiji, potrebna vam je studentska viza.

Više informacija Popuni upitnik

Partner migracija

Partner migracija omogućava zajednički život partnerima, ukoliko je jedan partner državljanin ili stalni rezident Australije.

Više informacija Popuni upitnik