VizeZaAustraliju.com

Zaštita u Australiji

Zaštita u Australiji

Australija veruje da je zaštita i promocija ljudskih prava veoma bitna za postizanje boljeg društva. Zbog toga nudi vize za zaštitu onima koji su u svojim zemljama ugroženi zbog pripadnosti određenoj grupi.

Da bi se neko smatrao pogodnim za australijsku zaštitu, mora da postoji opravdana sumnja od progona ili nanošenja štete tom pojedincu u matičnoj zemlji (pretnje smrću, ograničavanje slobode, zabrana pristupa osnovnim resursima) zbog rase, religije, nacionalnosti, političkog mišljenja ili pripadnosti određenoj društvenoj grupi.

Protection vize omogućavaju boravak u Australiji onima koji ispunjavaju uslove australijske zaštite.


Ukoliko vam je potrebna pomoć oko pripreme dokumentacije za vizu za Australiju, možete kontaktirati Future Option, agenciju sa dugogodisnjim iskustvom u pripremanju aplikacija za vize za Australiju Telefon: +381 62 162 88 95 / Viber/Whatsapp: +381 64 56 11 862 . Alternativno, možete poslati e-mail na info@futureoption.net.

Odricanje od odgovornosti: Future Option se ne bavi posredovanjem u pronalazenju posla u Australiji. Future Option nije agent za zapošljavanje ili pružalac usluga za regrutovanje kadrova. Future Option ne nudi konsultantske usluge za poslove u inostranstvu.

Turistička viza

Poseta porodici, posao i turistički obilazak Australije zahteva važeću turističku vizu i ostanak do 12 meseci u Australiji.

Više informacija Popuni upitnik

Studentska viza

Za upis na studije ili kurs engleskog jezika i studiranje u Australiji, potrebna vam je studentska viza.

Više informacija Popuni upitnik

Partner migracija

Partner migracija omogućava zajednički život partnerima, ukoliko je jedan partner državljanin ili stalni rezident Australije.

Više informacija Popuni upitnik