VizeZaAustraliju.com

Tranzit preko Australije

Tranzit preko Australije

Ukoliko se desi da na vašem putovanju Australija bude mesto presedanja, taj kratak vremenski period možete iskoristiti da obiđete znamenitosti grada u kome se nalazite. Da biste dobili mogućnost da umesto čekanja na aerodromu posetite grad, morate imati tranzitnu vizu. Uz aplikaciju morate priložiti dokumentaciju kojom pokazujete da planirate da uđete u drugu zemlju.

Ova viza mogućava vam boravak u Australiju u periodu ne dužem od 72 sata, ukoliko stajete u Australiji na putu do druge zemlje.


Ukoliko vam je potrebna pomoć oko pripreme dokumentacije za vizu za Australiju, možete kontaktirati Future Option, agenciju sa dugogodisnjim iskustvom u pripremanju aplikacija za vize za Australiju Telefon: +381 62 162 88 95 / Viber/Whatsapp: +381 64 56 11 862 . Alternativno, možete poslati e-mail na info@futureoption.net.

Odricanje od odgovornosti: Future Option se ne bavi posredovanjem u pronalazenju posla u Australiji. Future Option nije agent za zapošljavanje ili pružalac usluga za regrutovanje kadrova. Future Option ne nudi konsultantske usluge za poslove u inostranstvu.

Turistička viza

Poseta porodici, posao i turistički obilazak Australije zahteva važeću turističku vizu i ostanak do 12 meseci u Australiji.

Više informacija Popuni upitnik

Studentska viza

Za upis na studije ili kurs engleskog jezika i studiranje u Australiji, potrebna vam je studentska viza.

Više informacija Popuni upitnik

Partner migracija

Partner migracija omogućava zajednički život partnerima, ukoliko je jedan partner državljanin ili stalni rezident Australije.

Više informacija Popuni upitnik