VizeZaAustraliju.com

Poslovanje u Australiji

Poslovanje u Australiji

Australija poseduje prirodna bogatstva i visoko kvalifikovanu radnu snagu, što privlači veliki broj investicija iz celog sveta. Na rast popularnosti Australije kao mesta za vođenje biznisa utiču i jaka ekonomija, kao i globalni uspeh u ključnim industrijama, a to su resursi i energija, finansijske usluge, edukacija i turizam.

Da bi se dobile vize koje omogućavaju poslovanje u Australiji, potreban je dostignut zahtevani nivo investicija i (ili) ostvaren zahtevani promet prilikom vođenja biznisa u Australiji.

Oni koji imaju neku od biznis viza mogu aplicirati za australijsko državljanstvo, ako su dodatni uslovi ispunjeni.


Ukoliko vam je potrebna pomoć oko pripreme dokumentacije za vizu za Australiju, možete kontaktirati Future Option, agenciju sa dugogodisnjim iskustvom u pripremanju aplikacija za vize za Australiju Telefon: +381 62 162 88 95 / Viber/Whatsapp: +381 64 56 11 862 . Alternativno, možete poslati e-mail na info@futureoption.net.

Odricanje od odgovornosti: Future Option se ne bavi posredovanjem u pronalazenju posla u Australiji. Future Option nije agent za zapošljavanje ili pružalac usluga za regrutovanje kadrova. Future Option ne nudi konsultantske usluge za poslove u inostranstvu.

Turistička viza

Poseta porodici, posao i turistički obilazak Australije zahteva važeću turističku vizu i ostanak do 12 meseci u Australiji.

Više informacija Popuni upitnik

Studentska viza

Za upis na studije ili kurs engleskog jezika i studiranje u Australiji, potrebna vam je studentska viza.

Više informacija Popuni upitnik

Partner migracija

Partner migracija omogućava zajednički život partnerima, ukoliko je jedan partner državljanin ili stalni rezident Australije.

Više informacija Popuni upitnik