VizeZaAustraliju.com

Contributory Parent (Temporary) viza

Contributory Parent (Temporary) viza

Contributory Parent (Temporary) viza (Podklasa 173) je privremena viza koja omogućava roditeljima australijskih državljana ili trajnih rezidenata da žive u Australiji u period od 2 godine. Najmanje polovina ili više vaše dece mora živeti u Australiji.

Osnovna taksa za ovu vizu iznosi AUD31.670, ali mođe uključivati i druge troškove.

Ukoliko vam je odobrena ova viza i želite da ostanete u Australiji trajno, možete aplicirati za Contributory Parent vizu (Podklasa 143). Apliciranjem za privremenu pre trajne vize košta više, ali će rasporediti troškove na duži vremenski period.

Vreme obrade ove aplikacije iznosi približno 3 i po godine.


Ukoliko vam je potrebna pomoć oko pripreme dokumentacije za vizu za Australiju, možete kontaktirati Future Option, agenciju sa dugogodisnjim iskustvom u pripremanju aplikacija za vize za Australiju Telefon: +381 62 162 88 95 / Viber/Whatsapp: +381 64 56 11 862 . Alternativno, možete poslati e-mail na info@futureoption.net.

Odricanje od odgovornosti: Future Option se ne bavi posredovanjem u pronalazenju posla u Australiji. Future Option nije agent za zapošljavanje ili pružalac usluga za regrutovanje kadrova. Future Option ne nudi konsultantske usluge za poslove u inostranstvu.

Turistička viza

Poseta porodici, posao i turistički obilazak Australije zahteva važeću turističku vizu i ostanak do 12 meseci u Australiji.

Više informacija Popuni upitnik

Studentska viza

Za upis na studije ili kurs engleskog jezika i studiranje u Australiji, potrebna vam je studentska viza.

Više informacija Popuni upitnik

Partner migracija

Partner migracija omogućava zajednički život partnerima, ukoliko je jedan partner državljanin ili stalni rezident Australije.

Više informacija Popuni upitnik