VizeZaAustraliju.com

Investor viza

Investor viza

Investor viza (podklasa 891) je viza za stalni boravak. Možete da putujete iz Australije i vraćate se u periodu od pet godina (nakon tog perioda biće vam potrebna resident return ili neka druga viza kako biste se vratili u Australiju). Uslov je da posedujete podklasu ove vize 162 i da ste održali investiciju od 1.5 miliona AUD u prethodne 4 godine.

Visa fee iznosi 2.225 AUD, ali su mogući i dodatni troškovi. Uz ovu vizu imate mogućnost da aplicirate za australijsko državljanstvo, ukoliko su ostali uslovi ispunjeni.


Ukoliko vam je potrebna pomoć oko pripreme dokumentacije za vizu za Australiju, možete kontaktirati Future Option, agenciju sa dugogodisnjim iskustvom u pripremanju aplikacija za vize za Australiju Telefon/Viber +381 62 162 88 95. Alternativno, možete poslati e-mail na info@futureoption.net.

Odricanje od odgovornosti: Future Option se ne bavi posredovanjem u pronalazenju posla u Australiji. Future Option nije agent za zapošljavanje ili pružalac usluga za regrutovanje kadrova. Future Option ne nudi konsultantske usluge za poslove u inostranstvu.

Turistička viza

Poseta porodici, posao i turistički obilazak Australije zahteva važeću turističku vizu i ostanak do 12 meseci u Australiji.

Više informacija Popuni upitnik

Studentska viza

Za upis na studije ili kurs engleskog jezika i studiranje u Australiji, potrebna vam je studentska viza.

Više informacija Popuni upitnik

Partner migracija

Partner migracija omogućava zajednički život partnerima, ukoliko je jedan partner državljanin ili stalni rezident Australije.

Više informacija Popuni upitnik