VizeZaAustraliju.com

Prospective Marriage viza

Prospective Marriage viza

Prospective Marriage visa (podklasa 300) omogućava vam da dođete u Australiju i venčate se sa svojim potencijalnim bračnim partnerom.

Ukoliko vam je viza odobrena, trebalo bi da nakon venčanja aplicirate za Partner vizu (podklase 820 i 801), pre nego što ova viza istekne.

Osnovna taksa za ovu vizu iznosi AUD7.000, ali može uključivati i druge troškove. Vreme obrade aplikacije iznosi približno 17 meseci.


Ukoliko vam je potrebna pomoć oko pripreme dokumentacije za vizu za Australiju, možete kontaktirati Future Option, agenciju sa dugogodisnjim iskustvom u pripremanju aplikacija za vize za Australiju Telefon: +381 62 162 88 95 / Viber/Whatsapp: +381 64 56 11 862 . Alternativno, možete poslati e-mail na info@futureoption.net.

Odricanje od odgovornosti: Future Option se ne bavi posredovanjem u pronalazenju posla u Australiji. Future Option nije agent za zapošljavanje ili pružalac usluga za regrutovanje kadrova. Future Option ne nudi konsultantske usluge za poslove u inostranstvu.

Turistička viza

Poseta porodici, posao i turistički obilazak Australije zahteva važeću turističku vizu i ostanak do 12 meseci u Australiji.

Više informacija Popuni upitnik

Studentska viza

Za upis na studije ili kurs engleskog jezika i studiranje u Australiji, potrebna vam je studentska viza.

Više informacija Popuni upitnik

Partner migracija

Partner migracija omogućava zajednički život partnerima, ukoliko je jedan partner državljanin ili stalni rezident Australije.

Više informacija Popuni upitnik