VizeZaAustraliju.com

Retirement viza

Retirement viza

Retirement viza (podklasa 410) je privremena viza koja je namenjena penzionerima i njihovim partnerima (ukoliko ih imaju) koji žele da provedu nekoliko penzionerskih godina u Australiji i ona važi 10 godina.

Mogu se prijaviti samo oni koji već imaju Retirement vizu 410 ili im je istekla, a nisu imali nijednu drugu vizu u međuvremenu.

Osnovna viza za ovu taksu iznosi AUD365. Ova viza je zatvorena za nove aplikacije.


Ukoliko vam je potrebna pomoć oko pripreme dokumentacije za vizu za Australiju, možete kontaktirati Future Option, agenciju sa dugogodisnjim iskustvom u pripremanju aplikacija za vize za Australiju Telefon: +381 62 162 88 95 / Viber/Whatsapp: +381 64 56 11 862 . Alternativno, možete poslati e-mail na info@futureoption.net.

Odricanje od odgovornosti: Future Option se ne bavi posredovanjem u pronalazenju posla u Australiji. Future Option nije agent za zapošljavanje ili pružalac usluga za regrutovanje kadrova. Future Option ne nudi konsultantske usluge za poslove u inostranstvu.

Turistička viza

Poseta porodici, posao i turistički obilazak Australije zahteva važeću turističku vizu i ostanak do 12 meseci u Australiji.

Više informacija Popuni upitnik

Studentska viza

Za upis na studije ili kurs engleskog jezika i studiranje u Australiji, potrebna vam je studentska viza.

Više informacija Popuni upitnik

Partner migracija

Partner migracija omogućava zajednički život partnerima, ukoliko je jedan partner državljanin ili stalni rezident Australije.

Više informacija Popuni upitnik