VizeZaAustraliju.com

Pomorski tranzit kroz Australiju

Pomorski tranzit kroz Australiju

U poslednjim godinama, raste interesovanje ljudi za poslove na prekookeanskim kruzerima, zbog visokih plata, ušteđevina, dužih odmora. Ipak, svi zaposleni na brodovima treba da se informišu u koje će sve zemlje ići i šta im je sve od dokumentacije potrebno.

Ukoliko ste član posade ne-vojnog broda koji se zaustavlja na teritoriji Australije, pomorska viza vam omogućava legalan boravak za to vreme.


Ukoliko vam je potrebna pomoć oko pripreme dokumentacije za vizu za Australiju, možete kontaktirati Future Option, agenciju sa dugogodisnjim iskustvom u pripremanju aplikacija za vize za Australiju Telefon: +381 62 162 88 95 / Viber/Whatsapp: +381 64 56 11 862 . Alternativno, možete poslati e-mail na info@futureoption.net.

Odricanje od odgovornosti: Future Option se ne bavi posredovanjem u pronalazenju posla u Australiji. Future Option nije agent za zapošljavanje ili pružalac usluga za regrutovanje kadrova. Future Option ne nudi konsultantske usluge za poslove u inostranstvu.

Turistička viza

Poseta porodici, posao i turistički obilazak Australije zahteva važeću turističku vizu i ostanak do 12 meseci u Australiji.

Više informacija Popuni upitnik

Studentska viza

Za upis na studije ili kurs engleskog jezika i studiranje u Australiji, potrebna vam je studentska viza.

Više informacija Popuni upitnik

Partner migracija

Partner migracija omogućava zajednički život partnerima, ukoliko je jedan partner državljanin ili stalni rezident Australije.

Više informacija Popuni upitnik