VizeZaAustraliju.com

Bridging viza A

Bridging viza A

Bridging viza A omogućava vam da ostanete u Australiji dok ne dobijete odgovor na aplikaciju za produženje vize.

Omogućava da legalno ostanete u Australiji u periodu kada vam je istekla viza, a zahtev za produženje se još uvek procesuira. Dobija se automatski kada aplicirate za produženje.

BVA stupa na snagu onog trenutka kada je odobrena ili u trenutku kada istekne viza koju trenutno imate. BVA prestaje da važi ukoliko napustite Australiju, ukoliko vam je odobreno produženje vize ili ukoliko vam je odobrena neka druga bridging viza.

Ova viza ne dozvoljava vam da napuštate Australiju i da se vraćate. Sve vreme čekanja odgovora na aplikaciju morate biti u zemlji.

Ukoliko želite da napustite zemlju za vreme procesuiranja aplikacije, možete aplicirati za Bridging vizu B.

Bridging viza A se ne naplaćuje.


Ukoliko vam je potrebna pomoć oko pripreme dokumentacije za vizu za Australiju, možete kontaktirati Future Option, agenciju sa dugogodisnjim iskustvom u pripremanju aplikacija za vize za Australiju Telefon: +381 62 162 88 95 / Viber/Whatsapp: +381 64 56 11 862 . Alternativno, možete poslati e-mail na info@futureoption.net.

Odricanje od odgovornosti: Future Option se ne bavi posredovanjem u pronalazenju posla u Australiji. Future Option nije agent za zapošljavanje ili pružalac usluga za regrutovanje kadrova. Future Option ne nudi konsultantske usluge za poslove u inostranstvu.

Turistička viza

Poseta porodici, posao i turistički obilazak Australije zahteva važeću turističku vizu i ostanak do 12 meseci u Australiji.

Više informacija Popuni upitnik

Studentska viza

Za upis na studije ili kurs engleskog jezika i studiranje u Australiji, potrebna vam je studentska viza.

Više informacija Popuni upitnik

Partner migracija

Partner migracija omogućava zajednički život partnerima, ukoliko je jedan partner državljanin ili stalni rezident Australije.

Više informacija Popuni upitnik