VizeZaAustraliju.com

Turistička viza za Australiju

Turistička viza za Australiju

Australija predstavlja jednu od najkompletnijih turističkih destinacija na svetu. Nudi mnogo zanimljivog sadržaja za turiste, pa nije čudo što se ljudi sve češće odlučuju za posetu zemlji kengura. Ukoliko i vi želite da obiđete znamenitosti Australije, biće vam potrebna turistička viza.

Turistička i poslovna poseta omogućavaju boravak u Australiji do godinu dana. Bilo da su razlozi putovanja samostalni dolazak, poseta prijateljima i rodbini ili poslovni put, morate priložiti dokaze o tome zašto idete i dokaze da planirate da se zadržite privremeno. Ove vize nisu za one koji planiraju da nađu posao u Australiji, jer ne uključuju radnu dozvolu.

Vize za medicinski tretman takođe su obuhvaćene turističkim vizama. Odobravaju se onima kojima je potrebna operacija ili doniraju organe u Australiji, ili njihovim rođacima. Uz aplikaciju morate priložiti dokaze o zakazanoj operaciji i potrebi da se lečite na australijskoj medicinskoj ustanovi. Viza važi godinu dana, a ukoliko vam je medicinska nega potrebna duži vremenski period, morate aplicirati za produženje vize.

Tranzit preko Australije omgućava vam legalan boravak u periodu od nekoliko dana, ukoliko planirate da putujete u neku drugu zemlju i Australija vam predstavlja usputnu stanicu. Morate biti van Australije kada aplicirate za vizu i u trenutku odobrenja vize.

Working holiday vize predstavljaju idealnu priliku za mlade ljude da obiđu Australiju i istovremeno nešto zarade. Nažalost, da bi ste bili pogodni za ove vize potrebno je da budete državljanin određenih zemalja, a trenutno se Srbija, Crna Gora, Bosna i Hercegovina, Hrvatska i Makedonija ne nalaze na toj listi. Među zemljama koje su pogodne za ovu vizu nalazi se Slovenija.


Ukoliko vam je potrebna pomoć oko pripreme dokumentacije za vizu za Australiju, možete kontaktirati Future Option, agenciju sa dugogodisnjim iskustvom u pripremanju aplikacija za vize za Australiju Telefon/Viber +381 62 162 88 95. Alternativno, možete poslati e-mail na info@futureoption.net.

Odricanje od odgovornosti: Future Option se ne bavi posredovanjem u pronalazenju posla u Australiji. Future Option nije agent za zapošljavanje ili pružalac usluga za regrutovanje kadrova. Future Option ne nudi konsultantske usluge za poslove u inostranstvu.

Turistička viza

Poseta porodici, posao i turistički obilazak Australije zahteva važeću turističku vizu i ostanak do 12 meseci u Australiji.

Više informacija Popuni upitnik

Studentska viza

Za upis na studije ili kurs engleskog jezika i studiranje u Australiji, potrebna vam je studentska viza.

Više informacija Popuni upitnik

Partner migracija

Partner migracija omogućava zajednički život partnerima, ukoliko je jedan partner državljanin ili stalni rezident Australije.

Više informacija Popuni upitnik