VizeZaAustraliju.com

Business Innovation and Investment (Permanent) viza

Business Innovation and Investment (Permanent) viza

Business Innovation and Investment (Permanent) viza (podklasa 888) vam omogućava da nastavite da posedujete i vodite biznis u Australiji (pravac poslovne inovacije) ili investicionu aktivnost(pravac investicija, pravac značajnih investicija i pravac premium investicija) ili preduzetničku aktivnost (preduzetnički pravac).

Osobe koje imaju Business Innovation and Investment (Provisional) vizu (podklasa 188) mogu zatražiti trajan boravak u Australiji tako što apliciraju za ovu vizu. Uslovi za apliciranje su posedovanje podklase 188 ili 444 i nominacija od strane vladine organizacije. Pored troga, treba da se zadovolje i drugi uslovi vezani za dužinu poslovanja i iznos potrebnih investicija.

Visa fee iznosi 2.350 AUD, ali može uključivati i druge troškove. Uz ovu vizu imate mogućnost da aplicirate za australijsko državljanstvo, ukoliko su ostali uslovi ispunjeni.


Ukoliko vam je potrebna pomoć oko pripreme dokumentacije za vizu za Australiju, možete kontaktirati Future Option, agenciju sa dugogodisnjim iskustvom u pripremanju aplikacija za vize za Australiju Telefon: +381 62 162 88 95 / Viber/Whatsapp: +381 64 56 11 862 . Alternativno, možete poslati e-mail na info@futureoption.net.

Odricanje od odgovornosti: Future Option se ne bavi posredovanjem u pronalazenju posla u Australiji. Future Option nije agent za zapošljavanje ili pružalac usluga za regrutovanje kadrova. Future Option ne nudi konsultantske usluge za poslove u inostranstvu.

Turistička viza

Poseta porodici, posao i turistički obilazak Australije zahteva važeću turističku vizu i ostanak do 12 meseci u Australiji.

Više informacija Popuni upitnik

Studentska viza

Za upis na studije ili kurs engleskog jezika i studiranje u Australiji, potrebna vam je studentska viza.

Više informacija Popuni upitnik

Partner migracija

Partner migracija omogućava zajednički život partnerima, ukoliko je jedan partner državljanin ili stalni rezident Australije.

Više informacija Popuni upitnik