VizeZaAustraliju.com

Orphan relative viza

Orphan relative viza

Orphan Relative viza (podklasa 117) je trajna viza koja omogućava detetu da dođe i živi u Australiji sa svojim rođakom. Dete mora imati ispod 18 godina i ne sme biti u braku.

Namenjeno je deci sa rođacima u Australiji čiji su roditelji mrtvi ili im se ne zna mesto boravka.

Osnovna taksa za ovu vizu iznosi AUD1.480, ali može uključivati i druge troškove. Vreme obrade aplikacije nije dostupno, zbog malog broja prijava.


Ukoliko vam je potrebna pomoć oko pripreme dokumentacije za vizu za Australiju, možete kontaktirati Future Option, agenciju sa dugogodisnjim iskustvom u pripremanju aplikacija za vize za Australiju Telefon: +381 62 162 88 95 / Viber/Whatsapp: +381 64 56 11 862 . Alternativno, možete poslati e-mail na info@futureoption.net.

Odricanje od odgovornosti: Future Option se ne bavi posredovanjem u pronalazenju posla u Australiji. Future Option nije agent za zapošljavanje ili pružalac usluga za regrutovanje kadrova. Future Option ne nudi konsultantske usluge za poslove u inostranstvu.

Turistička viza

Poseta porodici, posao i turistički obilazak Australije zahteva važeću turističku vizu i ostanak do 12 meseci u Australiji.

Više informacija Popuni upitnik

Studentska viza

Za upis na studije ili kurs engleskog jezika i studiranje u Australiji, potrebna vam je studentska viza.

Više informacija Popuni upitnik

Partner migracija

Partner migracija omogućava zajednički život partnerima, ukoliko je jedan partner državljanin ili stalni rezident Australije.

Više informacija Popuni upitnik