VizeZaAustraliju.com

Bridging viza E

Bridging viza E

Bridging viza E omogućava vam da legalno ostanete u Australiji dok se pripremate da napustite zemlju, dovršavate imigracijsko pitanje ili čekate odluku o imigraciji.

Ne dopušta vam da se vratite u Australiju ukoliko je napustite.

Uslovi su da ste u trenutku apliciranja nelegalno u Australiji, imate BVD 041 ili BVE i uz to se pripremate da napustite Australiju ili tražite sudski pregled odluke o odobravanju vize ili državljanstva.

Važi do određenog datuma ili događaja. Bridging viza E se ne naplaćuje.


Ukoliko vam je potrebna pomoć oko pripreme dokumentacije za vizu za Australiju, možete kontaktirati Future Option, agenciju sa dugogodisnjim iskustvom u pripremanju aplikacija za vize za Australiju Telefon: +381 62 162 88 95 / Viber/Whatsapp: +381 64 56 11 862 . Alternativno, možete poslati e-mail na info@futureoption.net.

Odricanje od odgovornosti: Future Option se ne bavi posredovanjem u pronalazenju posla u Australiji. Future Option nije agent za zapošljavanje ili pružalac usluga za regrutovanje kadrova. Future Option ne nudi konsultantske usluge za poslove u inostranstvu.

Turistička viza

Poseta porodici, posao i turistički obilazak Australije zahteva važeću turističku vizu i ostanak do 12 meseci u Australiji.

Više informacija Popuni upitnik

Studentska viza

Za upis na studije ili kurs engleskog jezika i studiranje u Australiji, potrebna vam je studentska viza.

Više informacija Popuni upitnik

Partner migracija

Partner migracija omogućava zajednički život partnerima, ukoliko je jedan partner državljanin ili stalni rezident Australije.

Više informacija Popuni upitnik