VizeZaAustraliju.com

Trening i obuke u Australiji

Trening i obuke u Australiji

Stalan profesionalni razvoj je važan za svakog pojedinca, jer tako doprinosi sebi, kompaniji u kojoj radi, a indirektno i društvu u celini. U Australiji, kao visoko razvijenoj zemlji sa vrhunskim stručnjacima u različitim oblastima, postoje brojni treninzi i obuke za razvoj profesionalnih veština. Da biste mogli da im prisustvujete, potrebna vam je viza za treninge i obuke.

Jedan od osnovnih uslova je da budete nominovani ili pozvani da aplicirate od strane australijske organizacije.

Omogućava vam boravak u Australiji za vreme trajanja treninga ili obuke.


Ukoliko vam je potrebna pomoć oko pripreme dokumentacije za vizu za Australiju, možete kontaktirati Future Option, agenciju sa dugogodisnjim iskustvom u pripremanju aplikacija za vize za Australiju Telefon/Viber +381 62 162 88 95. Alternativno, možete poslati e-mail na info@futureoption.net.

Odricanje od odgovornosti: Future Option se ne bavi posredovanjem u pronalazenju posla u Australiji. Future Option nije agent za zapošljavanje ili pružalac usluga za regrutovanje kadrova. Future Option ne nudi konsultantske usluge za poslove u inostranstvu.

Turistička viza

Poseta porodici, posao i turistički obilazak Australije zahteva važeću turističku vizu i ostanak do 12 meseci u Australiji.

Više informacija Popuni upitnik

Studentska viza

Za upis na studije ili kurs engleskog jezika i studiranje u Australiji, potrebna vam je studentska viza.

Više informacija Popuni upitnik

Partner migracija

Partner migracija omogućava zajednički život partnerima, ukoliko je jedan partner državljanin ili stalni rezident Australije.

Više informacija Popuni upitnik