VizeZaAustraliju.com

Contributory Aged Parent (Residence) viza

Contributory Aged Parent (Residence) viza

Contributory Aged Parent viza (podklasa 864) je trajna viza koja omogućava roditeljima australijskih državljana ili trajnih rezidenata, a koji su dovoljno stari za australijsku starosnu penziju, da trajno žive u Australiji. Najmanje polovina ili više vaše dece mora živeti u Australiji.

Osnovna taksa za ovu vizu iznosi AUD19.750, ali mođe uključivati i druge troškove. Možete aplicirati za privremenu Contributory Aged Parent vizu (Podklasa 884) pre ove vize. Apliciranje za privremenu vizu, a onda za stalnu košta više, ali su troškovi raspoređeni na duži vremenski period.

Vreme obrade ove vize nije dostupno zbog malog broja prijava.


Ukoliko vam je potrebna pomoć oko pripreme dokumentacije za vizu za Australiju, možete kontaktirati Future Option, agenciju sa dugogodisnjim iskustvom u pripremanju aplikacija za vize za Australiju Telefon: +381 62 162 88 95 / Viber/Whatsapp: +381 64 56 11 862 . Alternativno, možete poslati e-mail na info@futureoption.net.

Odricanje od odgovornosti: Future Option se ne bavi posredovanjem u pronalazenju posla u Australiji. Future Option nije agent za zapošljavanje ili pružalac usluga za regrutovanje kadrova. Future Option ne nudi konsultantske usluge za poslove u inostranstvu.

Turistička viza

Poseta porodici, posao i turistički obilazak Australije zahteva važeću turističku vizu i ostanak do 12 meseci u Australiji.

Više informacija Popuni upitnik

Studentska viza

Za upis na studije ili kurs engleskog jezika i studiranje u Australiji, potrebna vam je studentska viza.

Više informacija Popuni upitnik

Partner migracija

Partner migracija omogućava zajednički život partnerima, ukoliko je jedan partner državljanin ili stalni rezident Australije.

Više informacija Popuni upitnik