VizeZaAustraliju.com

Iseljenička viza za Australiju

Iseljenička viza za Australiju

Kao zemlja sa multikulturalnim stanovništom, Australija je poznata po prijateljskom ophođenju prema doseljenicima. Zbog svih pogodnosti koje nudi, vezanim za život, posao, prirodu, klimu, mogućnosti zabave, mnogi Australiju smatraju obećanom zemljom. Da biste dobili mogućnost trajnog iseljenja, biće vam potrebna iseljenička viza, koja obuhvata više kategorija.

General skilled migration i employer sponsored migration vize namenjene su onima koji imaju potrebne kvalifikacije i iskustvo da bi radili u Australiji. Cela procedura traje nekoliko godina i treba ispuniti brojne uslove i priložiti dokaze o kvalifikacijama, položenom IELTS testu, zdravstvenom stanju i drugim elementima.

Za general skilled vize je potrebno sakupiti određen broj poena na testu bodova i ispuniti uslove koji se tiču godina, iskustva, znanja engleskog jezika, zanimanja. Potrebno je da se vaša profesija nalazi na listi deficitarnih zanimanja u Australiji. Konkurencija je velika, pa će samo oni koji su najbolje rangirani biti pozvani da apliciraju.

Za employer sponzored vize je potrebno da imate nominaciju i sponzorstvo od strane relevantnog australijskog poslodavca i potrebne veštine i obrazovanje za obavljanje ponuđenog posla.

Special migration vize obezbeđuju stalan boravak u Australiji onima koji imaju međunarodno priznata dostignuća u oblasti sporta ili umetnosti. Takođe, mogu je dobiti i oni koji su u svojoj profesiji postigli izuzetne rezultate, a koji su takođe međunarodno priznati. Morate biti superiorni u odnosu na druge u istoj oblasti, sa dokazom o kontinuitetu uspeha. Treba da dokažete da ćete biti od koristi australijskom društvu ekonomski, socijalno ili kulturno. Da biste aplicirali za ovu vizu morate biti nominovani od strane relevantne australijske organizacije koja je odgovorna za vaše polje delovanja.

Partner migracija, migracija dece, roditeljska migracija i ostala porodična migracija obezbeđuju spajanje porodica. Namenjene su onima čiji je član porodice stalni rezident ili državljanin Australije. Potrebno je priložiti dokaze o povezanosti i, u zavisnosti od konkretne podklase, ispuniti i druge uslove.


Ukoliko vam je potrebna pomoć oko pripreme dokumentacije za vizu za Australiju, možete kontaktirati Future Option, agenciju sa dugogodisnjim iskustvom u pripremanju aplikacija za vize za Australiju Telefon: +381 62 162 88 95 / Viber/Whatsapp: +381 64 56 11 862 . Alternativno, možete poslati e-mail na info@futureoption.net.

Odricanje od odgovornosti: Future Option se ne bavi posredovanjem u pronalazenju posla u Australiji. Future Option nije agent za zapošljavanje ili pružalac usluga za regrutovanje kadrova. Future Option ne nudi konsultantske usluge za poslove u inostranstvu.

Turistička viza

Poseta porodici, posao i turistički obilazak Australije zahteva važeću turističku vizu i ostanak do 12 meseci u Australiji.

Više informacija Popuni upitnik

Studentska viza

Za upis na studije ili kurs engleskog jezika i studiranje u Australiji, potrebna vam je studentska viza.

Više informacija Popuni upitnik

Partner migracija

Partner migracija omogućava zajednički život partnerima, ukoliko je jedan partner državljanin ili stalni rezident Australije.

Više informacija Popuni upitnik