VizeZaAustraliju.com

Turistička i poslovna poseta Australiji

Turistička i poslovna poseta Australiji

Fascinantna priroda, prelepe plaže, gradovi puni života i različitosti su samo neki od razloga što se svake godine sve veći broj turista odlučuje za putovanje u Australiju. Bez obzira na to zbog čega putujete i koliko dugo ostajete, postoji mnogo toga da se vidi i uradi.

Ukoliko idete u posetu rodbini ili prijateljima u Australiji, potrebno je da imate pozivno pismo koje prilažete uz aplikaciju. Poslovna poseta podrazumeva učestvovanje na konferencijama, istraživanje tržišta i pregovaranje, o čemu takođe treba priložiti dokaz.

Uz vizu iz kategorije turističke i poslovne posete ne dobijate dozvolu da radite, a ne smete ni pohađati kurs duži od 3 meseca. Takođe, ne možete aplicirati za produženje vize ukoliko imate no further stay uslov, već morate napustiti Australiju do datuma naznačenog na vizi.

Vize iz kategorije turističke i poslovne posete vam omogućavaju turističku, poslovnu ili posetu porodici i prijateljima u Australiji na vremenski period do godinu dana.


Ukoliko vam je potrebna pomoć oko pripreme dokumentacije za vizu za Australiju, možete kontaktirati Future Option, agenciju sa dugogodisnjim iskustvom u pripremanju aplikacija za vize za Australiju Telefon/Viber +381 62 162 88 95. Alternativno, možete poslati e-mail na info@futureoption.net.

Odricanje od odgovornosti: Future Option se ne bavi posredovanjem u pronalazenju posla u Australiji. Future Option nije agent za zapošljavanje ili pružalac usluga za regrutovanje kadrova. Future Option ne nudi konsultantske usluge za poslove u inostranstvu.

Turistička viza

Poseta porodici, posao i turistički obilazak Australije zahteva važeću turističku vizu i ostanak do 12 meseci u Australiji.

Više informacija Popuni upitnik

Studentska viza

Za upis na studije ili kurs engleskog jezika i studiranje u Australiji, potrebna vam je studentska viza.

Više informacija Popuni upitnik

Partner migracija

Partner migracija omogućava zajednički život partnerima, ukoliko je jedan partner državljanin ili stalni rezident Australije.

Više informacija Popuni upitnik