Temporary Graduate viza

Temporary Graduate viza (podklasa 485)

Temporary Graduate visa (podklasa 485) je privremena viza koja je namenjena internacionalnim studentima koji su nedavno diplomirali na nekoj od australijskih obrazovnih ustanova. Ova viza ima da osnovne podklase Graduate Work stream i Post Study work klasu. Graduate work klasa se odnosi na one studente koji su studiranjem u Australiji stekli znanje i veštine koja se podudaraju zanimanjima sa liste deficitarnih zanimanja u Australiji. Sa ovom vizom dobijate pravo da radite 18 meseci u Australiji. Post work study viza je namenjena studentima koji su pohađali visoko obrazovanje u Australiji (osnovne, master ili doktorske studije). Ova viza vam omogućava da živite i radite u Australiji 2 godine ( Bachelor diploma, Master by coursework), 3 godine ( Master by research), 4 godine ( PhD studije). Potrebno je da je program koji ste pohađali trajao najmanje 2 godine. Osnovna taksa za ovu vizu AUD1.500. Vreme obrade aplikacije iznosi približno 6 meseci za Graduate work klasu, a približno 3 meseca za PostStudy Work klasu.


Ukoliko vam je potrebna pomoć oko pripreme dokumentacije za vizu za Australiju, možete kontaktirati Future Option, agenciju sa dugogodisnjim iskustvom u pripremanju aplikacija za vize za Australiju Telefon/Viber +381 62 162 88 95. Alternativno, možete poslati e-mail na info@futureoption.net.

Odricanje od odgovornosti: Future Option se ne bavi posredovanjem u pronalazenju posla u Australiji. Future Option nije agent za zapošljavanje ili pružalac usluga za regrutovanje kadrova. Future Option ne nudi konsultantske usluge za poslove u inostranstvu.

Turistička viza

Poseta porodici, posao i turistički obilazak Australije zahteva važeću turističku vizu i ostanak do 12 meseci u Australiji.

Više informacija Popuni upitnik

Studentska viza

Za upis na studije ili kurs engleskog jezika i studiranje u Australiji, potrebna vam je studentska viza.

Više informacija Popuni upitnik

Radna viza

Radna viza je neophodna ukoliko tražite zaposlenje i planirate da radite privremeno ili trajno u Australiji.

Više informacija Popuni upitnik

Iseljenička viza

Odlazak i zivot u Australiji, zahteva apliciranje za iseljeničku (Migracionu) vizu za Australiju.

Više informacija Popuni upitnik

Biznis viza

Da bi započeli biznis i investirali u Australiju, morate aplicirati za neku od biznis viza.

Više informacija Popuni upitnik

Ostale vize

Ostale vize za Australiju, uključuju pomorske vize, medicinkse i specijalne vize za Australiju.

Više informacija Popuni upitnik

Potrebna vam je pomoć oko apliciranja za australijsku vizu?

Kontaktirajte nas