VizeZaAustraliju.com

Temporary Skill Shortage viza

Temporary Skill Shortage viza

Temporary Skill Shortage visa (Podklasa 482) je privremena radna viza koja omogućava odlazak i rad u Australiji onima koji se bave nekim od zanimanja koje se u Australiji vodi kao deficitarno, imaju potrebno iskustvo i veštine u toj oblasti, kao i poslovnu ponudu australijskog poslodavca.

Postoje tri opcije: the Short-Term, the Medium-Term, the Labour Agreement.

Viza traje od 1 do 4 godine, u zavisnosti od posla, opcije koja se izabere i drugih okolnosti.

Osnovna taksa za obradu aplikacije za  short-term opciju iznosi AUD1.150, a za medium-term i labour agreement AUD2.400.

 


Ukoliko vam je potrebna pomoć oko pripreme dokumentacije za vizu za Australiju, možete kontaktirati Future Option, agenciju sa dugogodisnjim iskustvom u pripremanju aplikacija za vize za Australiju Telefon: +381 62 162 88 95 / Viber/Whatsapp: +381 64 56 11 862 . Alternativno, možete poslati e-mail na info@futureoption.net.

Odricanje od odgovornosti: Future Option se ne bavi posredovanjem u pronalazenju posla u Australiji. Future Option nije agent za zapošljavanje ili pružalac usluga za regrutovanje kadrova. Future Option ne nudi konsultantske usluge za poslove u inostranstvu.

Turistička viza

Poseta porodici, posao i turistički obilazak Australije zahteva važeću turističku vizu i ostanak do 12 meseci u Australiji.

Više informacija Popuni upitnik

Studentska viza

Za upis na studije ili kurs engleskog jezika i studiranje u Australiji, potrebna vam je studentska viza.

Više informacija Popuni upitnik

Partner migracija

Partner migracija omogućava zajednički život partnerima, ukoliko je jedan partner državljanin ili stalni rezident Australije.

Više informacija Popuni upitnik