VizeZaAustraliju.com

Resident Return (RRV) viza

Resident Return (RRV) viza

Resident Return viza (podklase 155 i 157) je namenjena rezidentima Australije sa stalnim boravkom.

Omogućava vam da putujete ukoliko vam je opcija putovanja na trenutnoj vizi istekla (prva trajna viza koju dobijete ima mogućnost putovanja 5 godina) ili će uskoro da istekne, a želite da putujete i zadržite status trajnog boravka.

Uz ovu vizu imate mogućnost da aplicirate za australijsko državljanstvo ukoliko su ostali uslovi ispunjeni.

Sa podklasom 155 mogućnost putovanja traje 5 godina od odobravanja vize, a sa podklasom 157 mogućnost putovanja traje 3 meseca.

Osnovna taksa za ovu vizu iznosi AUD365, ali može uključivati i druge troškove. Vreme obrade aplikacije je približno 2 meseca.


Ukoliko vam je potrebna pomoć oko pripreme dokumentacije za vizu za Australiju, možete kontaktirati Future Option, agenciju sa dugogodisnjim iskustvom u pripremanju aplikacija za vize za Australiju Telefon: +381 62 162 88 95 / Viber/Whatsapp: +381 64 56 11 862 . Alternativno, možete poslati e-mail na info@futureoption.net.

Odricanje od odgovornosti: Future Option se ne bavi posredovanjem u pronalazenju posla u Australiji. Future Option nije agent za zapošljavanje ili pružalac usluga za regrutovanje kadrova. Future Option ne nudi konsultantske usluge za poslove u inostranstvu.

Turistička viza

Poseta porodici, posao i turistički obilazak Australije zahteva važeću turističku vizu i ostanak do 12 meseci u Australiji.

Više informacija Popuni upitnik

Studentska viza

Za upis na studije ili kurs engleskog jezika i studiranje u Australiji, potrebna vam je studentska viza.

Više informacija Popuni upitnik

Partner migracija

Partner migracija omogućava zajednički život partnerima, ukoliko je jedan partner državljanin ili stalni rezident Australije.

Više informacija Popuni upitnik