VizeZaAustraliju.com

Temporary Activity viza

Temporary Activity viza

Temporary Activity viza (podklasa 408) je privremena i omogućava vam da odete u Australiju da radite u zabavnoj industriji, učestvujete ili nadgledate neki australijski istraživački projekat, učestvujete u prvoligaškim sportskim takmičenjima, bavite se religiznim poslom, budete zaposleni kao član posade jahte...

Morate imati potrebne veštine i biti sponzorisani ili podržani od strane organizacije za koju ćete raditi.

Dužina boravka zavisi od toga čime ćete se baviti, pa varira od 3 meseca do 4 godine. Osnovna taksa za ovu vizu iznosi AUD280.

Vreme obrade aplikacije takođe zavisi od toga čime ćete se baviti, pa varira od 5 dana do 5 meseci.


Ukoliko vam je potrebna pomoć oko pripreme dokumentacije za vizu za Australiju, možete kontaktirati Future Option, agenciju sa dugogodisnjim iskustvom u pripremanju aplikacija za vize za Australiju Telefon: +381 62 162 88 95 / Viber/Whatsapp: +381 64 56 11 862 . Alternativno, možete poslati e-mail na info@futureoption.net.

Odricanje od odgovornosti: Future Option se ne bavi posredovanjem u pronalazenju posla u Australiji. Future Option nije agent za zapošljavanje ili pružalac usluga za regrutovanje kadrova. Future Option ne nudi konsultantske usluge za poslove u inostranstvu.

Turistička viza

Poseta porodici, posao i turistički obilazak Australije zahteva važeću turističku vizu i ostanak do 12 meseci u Australiji.

Više informacija Popuni upitnik

Studentska viza

Za upis na studije ili kurs engleskog jezika i studiranje u Australiji, potrebna vam je studentska viza.

Više informacija Popuni upitnik

Partner migracija

Partner migracija omogućava zajednički život partnerima, ukoliko je jedan partner državljanin ili stalni rezident Australije.

Više informacija Popuni upitnik