VizeZaAustraliju.com

Partner migracija u Australiju

Partner migracija u Australiju

Partner migracija je mogućnost koja postoji u velikom broju zemalja i cilj je da obezbedi zajednički život partnerima koji su rezidenti različitih država.

Ukoliko je vaš partner državljanin ili stalni rezident Australije možete aplicirati za neku od partner viza. Najpre aplicirate za privremenu vizu, a kada stignete u Australiju i nastavite brak ili vezu sa partnerom, možete apliciratu za stalnu vizu.


Ukoliko vam je potrebna pomoć oko pripreme dokumentacije za vizu za Australiju, možete kontaktirati Future Option, agenciju sa dugogodisnjim iskustvom u pripremanju aplikacija za vize za Australiju Telefon/Viber +381 62 162 88 95. Alternativno, možete poslati e-mail na info@futureoption.net.

Odricanje od odgovornosti: Future Option se ne bavi posredovanjem u pronalazenju posla u Australiji. Future Option nije agent za zapošljavanje ili pružalac usluga za regrutovanje kadrova. Future Option ne nudi konsultantske usluge za poslove u inostranstvu.

Turistička viza

Poseta porodici, posao i turistički obilazak Australije zahteva važeću turističku vizu i ostanak do 12 meseci u Australiji.

Više informacija Popuni upitnik

Studentska viza

Za upis na studije ili kurs engleskog jezika i studiranje u Australiji, potrebna vam je studentska viza.

Više informacija Popuni upitnik

Partner migracija

Partner migracija omogućava zajednički život partnerima, ukoliko je jedan partner državljanin ili stalni rezident Australije.

Više informacija Popuni upitnik