VizeZaAustraliju.com

State/Territory Sponsored Investor viza

State/Territory Sponsored Investor viza

State/Territory Sponsored Investor visa (Podklasa 893) je viza za stalni boravak. Omogućava vam da putujete iz Australije i vraćate se u periodu od pet godina (nakon tog perioda biće vam potrebna resident return ili neka druga viza kako biste se vratili u Australiju).

Za ovu vizu je potrebno da budete sponzorisani od strane državnih ili teritorijalnih vlasti. Uslov je i da posedujete podklasu 165 i da se održali određene investicije u iznosu od 750.000 AUD u periodu od 4 godine.

Potrebno je i da ste u prethodne 4 godine bar dve živeli u Australiji.

Osnovna taksa za ovu vizu iznosi AUD2.225, ali može uključivati i druge troškove. Vreme obrade aplikacije nije dostupno zbog malog broja prijava.

Uz ovu vizu imate mogućnost da aplicirate za australijsko državljanstvo, ukoliko su ostali uslovi ispunjeni.


Ukoliko vam je potrebna pomoć oko pripreme dokumentacije za vizu za Australiju, možete kontaktirati Future Option, agenciju sa dugogodisnjim iskustvom u pripremanju aplikacija za vize za Australiju Telefon: +381 62 162 88 95 / Viber/Whatsapp: +381 64 56 11 862 . Alternativno, možete poslati e-mail na info@futureoption.net.

Odricanje od odgovornosti: Future Option se ne bavi posredovanjem u pronalazenju posla u Australiji. Future Option nije agent za zapošljavanje ili pružalac usluga za regrutovanje kadrova. Future Option ne nudi konsultantske usluge za poslove u inostranstvu.

Turistička viza

Poseta porodici, posao i turistički obilazak Australije zahteva važeću turističku vizu i ostanak do 12 meseci u Australiji.

Više informacija Popuni upitnik

Studentska viza

Za upis na studije ili kurs engleskog jezika i studiranje u Australiji, potrebna vam je studentska viza.

Više informacija Popuni upitnik

Partner migracija

Partner migracija omogućava zajednički život partnerima, ukoliko je jedan partner državljanin ili stalni rezident Australije.

Više informacija Popuni upitnik