VizeZaAustraliju.com

Protection viza

Protection viza

Protection viza (podklasa 866) je trajna viza koja vam omogućava da radite i studirate u Australiji. Namenjena je onima koji ispunjavaju uslove da imaju australijsku zaštitu i koji su stigli u Australiju legalno.

Osnovna taksa za ovu vizu iznosi AUD35. Za ovu vizu možete da aplicirate online ili da pošaljete aplikaciju poštom odgovarajućoj ambasadi Australije. Vreme obrade aplikacije varira, ali je cilj da se sve zaštitne vize procesiraju što je ranije moguće.

Treba imati u vidu da je ovo veoma kompleksan proces i da može trajati neko vreme.


Ukoliko vam je potrebna pomoć oko pripreme dokumentacije za vizu za Australiju, možete kontaktirati Future Option, agenciju sa dugogodisnjim iskustvom u pripremanju aplikacija za vize za Australiju Telefon: +381 62 162 88 95 / Viber/Whatsapp: +381 64 56 11 862 . Alternativno, možete poslati e-mail na info@futureoption.net.

Odricanje od odgovornosti: Future Option se ne bavi posredovanjem u pronalazenju posla u Australiji. Future Option nije agent za zapošljavanje ili pružalac usluga za regrutovanje kadrova. Future Option ne nudi konsultantske usluge za poslove u inostranstvu.

Turistička viza

Poseta porodici, posao i turistički obilazak Australije zahteva važeću turističku vizu i ostanak do 12 meseci u Australiji.

Više informacija Popuni upitnik

Studentska viza

Za upis na studije ili kurs engleskog jezika i studiranje u Australiji, potrebna vam je studentska viza.

Više informacija Popuni upitnik

Partner migracija

Partner migracija omogućava zajednički život partnerima, ukoliko je jedan partner državljanin ili stalni rezident Australije.

Više informacija Popuni upitnik