VizeZaAustraliju.com

Dependent Child viza

Dependent Child viza

Dependent Child viza (podklasa 445) je privremena viza koja dozvoljava detetu da putuje do i iz Australije ili ostane u Australiji, sve dok se ne završi procedura za partnersku vizu roditelja.

Viza je neophodno, ako dete treba dodati u prijavu za stalnu partner vizu, nakon što je privremena partnerska viza dodijeljena njegovim roditeljima.

Dete mora biti biološko dete, pastorče ili usvojeno dete roditelja sa vizom, mora biti jedino dete i mladje od 18 godina ili zavisno od roditelja.

Cena tekse za uslugu obrade aplikacije je od 2,415 AUD.


Ukoliko vam je potrebna pomoć oko pripreme dokumentacije za vizu za Australiju, možete kontaktirati Future Option, agenciju sa dugogodisnjim iskustvom u pripremanju aplikacija za vize za Australiju Telefon: +381 62 162 88 95 / Viber/Whatsapp: +381 64 56 11 862 . Alternativno, možete poslati e-mail na info@futureoption.net.

Odricanje od odgovornosti: Future Option se ne bavi posredovanjem u pronalazenju posla u Australiji. Future Option nije agent za zapošljavanje ili pružalac usluga za regrutovanje kadrova. Future Option ne nudi konsultantske usluge za poslove u inostranstvu.

Turistička viza

Poseta porodici, posao i turistički obilazak Australije zahteva važeću turističku vizu i ostanak do 12 meseci u Australiji.

Više informacija Popuni upitnik

Studentska viza

Za upis na studije ili kurs engleskog jezika i studiranje u Australiji, potrebna vam je studentska viza.

Više informacija Popuni upitnik

Partner migracija

Partner migracija omogućava zajednički život partnerima, ukoliko je jedan partner državljanin ili stalni rezident Australije.

Više informacija Popuni upitnik