VizeZaAustraliju.com

Skilled Regional Sponsored (Provisional) viza

Skilled Regional Sponsored (Provisional) viza

Skilled  Regional Sponsored (Provisional) viza (podklasa 489) omogućava kvalifikovanim radnicima da žive i rade u slabo naseljenim regionima ili prigradskim oblastima u Australiji, u periodu do četiri godine.

Uslovi su da radnik poseduje vizu podklase 475, 487, 495 ili 496, da ste pozvani od strane države, vladine agencije za teritoriju ili sponzorisani od strane rodjaka, da ste pozvani da aplicirate, imate relevantno zanimanje, odgovarajuću procenu veština za zanimanje, položen test bodovanja sa bar 60 bodova, da ste ne stariji od 45 godina u vreme poziva i imate dobro poznavanje engleskog jezika.

Cena tekse za uslugu obrade aplikacije je od 3,670 AUD.


Ukoliko vam je potrebna pomoć oko pripreme dokumentacije za vizu za Australiju, možete kontaktirati Future Option, agenciju sa dugogodisnjim iskustvom u pripremanju aplikacija za vize za Australiju Telefon: +381 62 162 88 95 / Viber/Whatsapp: +381 64 56 11 862 . Alternativno, možete poslati e-mail na info@futureoption.net.

Odricanje od odgovornosti: Future Option se ne bavi posredovanjem u pronalazenju posla u Australiji. Future Option nije agent za zapošljavanje ili pružalac usluga za regrutovanje kadrova. Future Option ne nudi konsultantske usluge za poslove u inostranstvu.

Turistička viza

Poseta porodici, posao i turistički obilazak Australije zahteva važeću turističku vizu i ostanak do 12 meseci u Australiji.

Više informacija Popuni upitnik

Studentska viza

Za upis na studije ili kurs engleskog jezika i studiranje u Australiji, potrebna vam je studentska viza.

Više informacija Popuni upitnik

Partner migracija

Partner migracija omogućava zajednički život partnerima, ukoliko je jedan partner državljanin ili stalni rezident Australije.

Više informacija Popuni upitnik