VizeZaAustraliju.com

Premošćavanje perioda izmedju viza u Australiji

Premošćavanje perioda izmedju viza u Australiji

Može se desiti da, dok ste u Australiji, želite da upišete sledeći nivo studija ili iz nekih drugih razloga produžite boravak, što će zahtevati produženje vize.

Ukoliko postoji vremenski jaz između datuma kada vam viza ističe i datuma kada se očekuje da ćete dobiti odgovor na aplikaciju za produženje, kao i ukoliko vam je već istekla dosadašnja viza, možete aplicirati za odgovarajuću bridging vizu.

Za neke od njih automatski aplicirate ukoliko aplicirate za produženje vize, a podnosite posebnu aplikaciju ukoliko želite bridging vizu sa nekim dodatnim pogodnostima (na primer mogućnost putovanja dok čekate da se aplikacija procesuira).

Bridging vize omogućavaju vam legalan boravak u Australiji u periodu između isteka i dobijanja nove vize.


Ukoliko vam je potrebna pomoć oko pripreme dokumentacije za vizu za Australiju, možete kontaktirati Future Option, agenciju sa dugogodisnjim iskustvom u pripremanju aplikacija za vize za Australiju Telefon: +381 62 162 88 95 / Viber/Whatsapp: +381 64 56 11 862 . Alternativno, možete poslati e-mail na info@futureoption.net.

Odricanje od odgovornosti: Future Option se ne bavi posredovanjem u pronalazenju posla u Australiji. Future Option nije agent za zapošljavanje ili pružalac usluga za regrutovanje kadrova. Future Option ne nudi konsultantske usluge za poslove u inostranstvu.

Turistička viza

Poseta porodici, posao i turistički obilazak Australije zahteva važeću turističku vizu i ostanak do 12 meseci u Australiji.

Više informacija Popuni upitnik

Studentska viza

Za upis na studije ili kurs engleskog jezika i studiranje u Australiji, potrebna vam je studentska viza.

Više informacija Popuni upitnik

Partner migracija

Partner migracija omogućava zajednički život partnerima, ukoliko je jedan partner državljanin ili stalni rezident Australije.

Više informacija Popuni upitnik