VizeZaAustraliju.com

Temporary Work (Short Stay Specialist) viza

Temporary Work (Short Stay Specialist) viza

Temporary Work (Short Stay Specialist) viza (Podklasa 400) je privremena viza i omogućava vam da radite na kratkoročnim, visoko specijalizovanim, ne-tekućim projektima ili, u ograničenim okolnostima, učestvujete u aktivnosti ili poslu koji se odnosi na interese Australije.

Morate biti pozvani od strane organizacije za koju ćete raditi i posedovati specijalizovane veštine, znanje ili iskustvo koje se ne može naći u Australiji. Možete ostati 3 meseca, ali postoji mogućnost i 6 meseci u ograničenom broju slučajeva, ukoliko postoje jaki razlozi za to.

Osnovna taksa za ovu vizu iznosi AUD280. Vreme obrade aplikacije iznosi približno mesec dana.


Ukoliko vam je potrebna pomoć oko pripreme dokumentacije za vizu za Australiju, možete kontaktirati Future Option, agenciju sa dugogodisnjim iskustvom u pripremanju aplikacija za vize za Australiju Telefon: +381 62 162 88 95 / Viber/Whatsapp: +381 64 56 11 862 . Alternativno, možete poslati e-mail na info@futureoption.net.

Odricanje od odgovornosti: Future Option se ne bavi posredovanjem u pronalazenju posla u Australiji. Future Option nije agent za zapošljavanje ili pružalac usluga za regrutovanje kadrova. Future Option ne nudi konsultantske usluge za poslove u inostranstvu.

Turistička viza

Poseta porodici, posao i turistički obilazak Australije zahteva važeću turističku vizu i ostanak do 12 meseci u Australiji.

Više informacija Popuni upitnik

Studentska viza

Za upis na studije ili kurs engleskog jezika i studiranje u Australiji, potrebna vam je studentska viza.

Više informacija Popuni upitnik

Partner migracija

Partner migracija omogućava zajednički život partnerima, ukoliko je jedan partner državljanin ili stalni rezident Australije.

Više informacija Popuni upitnik