Privremeni rad u Australiji

Privremeni rad u Australiji

Kada se uzme u obzir veoma niska stopa nezaposlenosti, visoke plate i životni standard, nije neobično što je mnogo ljudi zainteresovano da pronađe posao u Australiji.  

U zavisnosti od toga za koju podklasu aplicirate, morate biti sponzorisani od strane australijskog poslodavca ili pozvani od strane relevantne australijske organizacije. U većini slučajeva je potrebno i da se vaše zanimanje nalazi na listi deficitarnih zanimanja u Australiji ili da posedujete specijalizovane veštine.

Svi oni koji su zainteresovani za zaposlenje u Australiji moraju proći skill assessment. Pomoću njega se određuje da li imate potrebno obrazovanje, znanje engleskog jezika, radno iskustvo i veštine. Samo oni koji svojim profilom odgovaraju poziciji za koju apliciraju mogu biti pogodni za vizu.

Vize iz kategorije privremenog rada vam omogućavaju rad u Australiji u određenom vremenskom periodu, u zavisnosti od toga čime ćete se baviti.


Ukoliko vam je potrebna pomoć oko pripreme dokumentacije za vizu za Australiju, možete kontaktirati Future Option, agenciju sa dugogodisnjim iskustvom u pripremanju aplikacija za vize za Australiju Telefon/Viber +381 62 162 88 95. Alternativno, možete poslati e-mail na info@futureoption.net.

Odricanje od odgovornosti: Future Option se ne bavi posredovanjem u pronalazenju posla u Australiji. Future Option nije agent za zapošljavanje ili pružalac usluga za regrutovanje kadrova. Future Option ne nudi konsultantske usluge za poslove u inostranstvu.

Turistička viza

Poseta porodici, posao i turistički obilazak Australije zahteva važeću turističku vizu i ostanak do 12 meseci u Australiji.

Više informacija Popuni upitnik

Studentska viza

Za upis na studije ili kurs engleskog jezika i studiranje u Australiji, potrebna vam je studentska viza.

Više informacija Popuni upitnik

Radna viza

Radna viza je neophodna ukoliko tražite zaposlenje i planirate da radite privremeno ili trajno u Australiji.

Više informacija Popuni upitnik

Iseljenička viza

Odlazak i zivot u Australiji, zahteva apliciranje za iseljeničku (Migracionu) vizu za Australiju.

Više informacija Popuni upitnik

Biznis viza

Da bi započeli biznis i investirali u Australiju, morate aplicirati za neku od biznis viza.

Više informacija Popuni upitnik

Ostale vize

Ostale vize za Australiju, uključuju pomorske vize, medicinkse i specijalne vize za Australiju.

Više informacija Popuni upitnik

Potrebna vam je pomoć oko apliciranja za australijsku vizu?

Kontaktirajte nas