VizeZaAustraliju.com

Bridging viza D

Bridging viza D

Bridging viza D vam omogućava da ostanete u Australiji kratak vremenski period dok ne budete u mogućnosti da aplicirate za produženje vize ili dok vam se ne odobri Bridging viza E.

BVD (podklasa 040) vam može biti odobrena ukoliko ste u Australiji i nemate važeću vizu ili imate vizu koja ističe 3 radna dana nakon apliciranja za BVD.

Takođe, uslov je da niste bili u mogućnosti da aplicirate za produženje vize (na primer, niste uplatili tačan iznos koji je potreban ili ste popunili pogrešnu aplikacionu formu), ali ćete moći da aplicirate u narednih 5 radnih dana.

BVD (podklasa 041) vam može biti odobrena ukoliko ste u Australijii, nemate važeću vizu, ne možete ili ne želite da aplicirate za vizu i nadležna osoba nije u mogućnosti da održi intervju sa vama.

Bridging viza D važi 5 radnih dana nakon što je odobrena. BVD se ne naplaćuje.


Ukoliko vam je potrebna pomoć oko pripreme dokumentacije za vizu za Australiju, možete kontaktirati Future Option, agenciju sa dugogodisnjim iskustvom u pripremanju aplikacija za vize za Australiju Telefon: +381 62 162 88 95 / Viber/Whatsapp: +381 64 56 11 862 . Alternativno, možete poslati e-mail na info@futureoption.net.

Odricanje od odgovornosti: Future Option se ne bavi posredovanjem u pronalazenju posla u Australiji. Future Option nije agent za zapošljavanje ili pružalac usluga za regrutovanje kadrova. Future Option ne nudi konsultantske usluge za poslove u inostranstvu.

Turistička viza

Poseta porodici, posao i turistički obilazak Australije zahteva važeću turističku vizu i ostanak do 12 meseci u Australiji.

Više informacija Popuni upitnik

Studentska viza

Za upis na studije ili kurs engleskog jezika i studiranje u Australiji, potrebna vam je studentska viza.

Više informacija Popuni upitnik

Partner migracija

Partner migracija omogućava zajednički život partnerima, ukoliko je jedan partner državljanin ili stalni rezident Australije.

Više informacija Popuni upitnik