VizeZaAustraliju.com

Humanitarni program u Australiji

Humanitarni program u Australiji

Australija promoviše dostojanstvo i slobodu za sve građane, pa se često uključuje u rešavanje internacionalnih humanitarnih pitanja.

Humanitarni program postoji kako bi Australija mogla efektivno da odgovori na svetske humanitarne situacije i pruži pomoć u vidu stalnog boravka onima koji su mete progona u svojim zemljama.

Omogućava boravak u Australiji onima koji ispune uslove neke od podklasa vize iz humanitarnog programa.


Ukoliko vam je potrebna pomoć oko pripreme dokumentacije za vizu za Australiju, možete kontaktirati Future Option, agenciju sa dugogodisnjim iskustvom u pripremanju aplikacija za vize za Australiju Telefon: +381 62 162 88 95 / Viber/Whatsapp: +381 64 56 11 862 . Alternativno, možete poslati e-mail na info@futureoption.net.

Odricanje od odgovornosti: Future Option se ne bavi posredovanjem u pronalazenju posla u Australiji. Future Option nije agent za zapošljavanje ili pružalac usluga za regrutovanje kadrova. Future Option ne nudi konsultantske usluge za poslove u inostranstvu.

Turistička viza

Poseta porodici, posao i turistički obilazak Australije zahteva važeću turističku vizu i ostanak do 12 meseci u Australiji.

Više informacija Popuni upitnik

Studentska viza

Za upis na studije ili kurs engleskog jezika i studiranje u Australiji, potrebna vam je studentska viza.

Više informacija Popuni upitnik

Partner migracija

Partner migracija omogućava zajednički život partnerima, ukoliko je jedan partner državljanin ili stalni rezident Australije.

Više informacija Popuni upitnik