Studiranje u Australiji

Studentska viza

Upis na stručne programe,osnovne,master i doktorske studije, kurs engleskog jezika i studiranje u Australiji

Studiranje u Australiji

Australijske obrazovne institucije nude vrhunski kvalitet obrazovanja, a njihove diplome su svetski priznate, što Australiju stavlja na treće mesto na svetu po broju internacionalnih studenata.

S obzirom na to da postoji veliki broj mogućnosti i oblasti za studiranje, svi mogu naći ono što najviše odgovara njihovim interesovanjima i ambicijama.

Kurs Engleskog jezika u Australiji je dobra opcija za vas ukoliko nemate dovoljno dobro znanje Engleskog jezika, a želite da studirate u Australiji. Kurs je veoma fleksibilan jer ima početak svakog ponedeljka u godini. Postoje različiti kursevi u pogledu sadržaja i trajanja, a sve u zavisnosti od toga šta želite da naučite i koji je vaš trenutni nivo znanja. Za ovu opciju nije potreban položen IELTS test, a nakon završenog kursa možete nastaviti studije na nekom koledžu ili univerzitetu.
VET (Vocational Education and Training) studije su stručni programi koji se nude iz različitih oblasti, a uče studente praktičnim veštinama i pripremaju ih za konkretan posao. Nakon završetka, možete nastaviti studije na nekom univerzitetu (deo ispita biće vam priznat) i dobiti diplomu visokog obrazovanja. Traju od 6 meseci do 2 godine.
Osnovne studije traju od 3 do 4 godine, a diploma koju dobijete nudi veliki broj mogućnosti. Čak osam australijskih univerziteta nalazi se među 100 najboljih univerziteta na svetu.
Master studije traju od 1 do 2 godine, a jedna od prednosti ove opcije je to što partner studenta dobija mogućnost full-time posla, za razliku od prethodnih opcija gde može da radi part-time.
Doktorske studije su najviši stepen obrazovanja, a kako Australija ima reputaciju istraživačke nacije, dobijate mogućnost da učite od najboljih dok radite sopstveni istraživački projekat.

Zbog velikog broja inostranih studenata, postoje zakoni koji štite njihova prava i garantuju visok kvalitet studija. Pored dobre edukacije i multikulturalnog okruženja, studenti biraju Australiju i zbog mogućnosti obavljanja part-time poslova tokom studiranja.
Uslovi za upis studija u Australiji su položen IELTS test (zahtevana ocena na testu zavisi od stepena studija koji želite da upišete) i završen prethodni stepen obrazovanja. Ne postoji ograničenje što se tiče godina.
Studentske vize omogućavaju boravak u Australiji inostranim studentima koji su se upisali na studije u Australiji, njihovim porodicama, kao i starateljima inostranih studenata mlađih od 18 godina.


Ukoliko vam je potrebna pomoć oko pripreme dokumentacije za vizu za Australiju, možete kontaktirati Future Option, agenciju sa dugogodisnjim iskustvom u pripremanju aplikacija za vize za Australiju Telefon/Viber +381 62 162 88 95. Alternativno, možete poslati e-mail na info@futureoption.net.

Odricanje od odgovornosti: Future Option se ne bavi posredovanjem u pronalazenju posla u Australiji. Future Option nije agent za zapošljavanje ili pružalac usluga za regrutovanje kadrova. Future Option ne nudi konsultantske usluge za poslove u inostranstvu.

Turistička viza

Poseta porodici, posao i turistički obilazak Australije zahteva važeću turističku vizu i ostanak do 12 meseci u Australiji.

Više informacija Popuni upitnik

Studentska viza

Za upis na studije ili kurs engleskog jezika i studiranje u Australiji, potrebna vam je studentska viza.

Više informacija Popuni upitnik

Radna viza

Radna viza je neophodna ukoliko tražite zaposlenje i planirate da radite privremeno ili trajno u Australiji.

Više informacija Popuni upitnik

Iseljenička viza

Odlazak i zivot u Australiji, zahteva apliciranje za iseljeničku (Migracionu) vizu za Australiju.

Više informacija Popuni upitnik

Biznis viza

Da bi započeli biznis i investirali u Australiju, morate aplicirati za neku od biznis viza.

Više informacija Popuni upitnik

Ostale vize

Ostale vize za Australiju, uključuju pomorske vize, medicinkse i specijalne vize za Australiju.

Više informacija Popuni upitnik

Potrebna vam je pomoć oko apliciranja za australijsku vizu?

Kontaktirajte nas