VizeZaAustraliju.com

Studiranje u Australiji

Studentska viza

Za upis na studije ili kurs engleskog jezika i studiranje u Australiji, potrebna vam je studentska viza.

Studiranje u Australiji

Australijske obrazovne institucije nude vrhunski kvalitet obrazovanja, a njihove diplome su svetski priznate, što Australiju stavlja na treće mesto na svetu po broju internacionalnih studenata.

S obzirom na to da postoji veliki broj mogućnosti i oblasti za studiranje, svi mogu naći ono što najviše odgovara njihovim interesovanjima i ambicijama.

Kurs Engleskog jezika u Australiji je dobra opcija za vas ukoliko nemate dovoljno dobro znanje Engleskog jezika, a želite da studirate u Australiji. Kurs je veoma fleksibilan jer ima početak svakog ponedeljka u godini. Postoje različiti kursevi u pogledu sadržaja i trajanja, a sve u zavisnosti od toga šta želite da naučite i koji je vaš trenutni nivo znanja. Za ovu opciju nije potreban položen IELTS test, a nakon završenog kursa možete nastaviti studije na nekom koledžu ili univerzitetu.

VET (Vocational Education and Training) studije su stručni programi koji se nude iz različitih oblasti, a uče studente praktičnim veštinama i pripremaju ih za konkretan posao. Nakon završetka, možete nastaviti studije na nekom univerzitetu (deo ispita biće vam priznat) i dobiti diplomu visokog obrazovanja. Traju od 6 meseci do 2 godine.

Osnovne studije traju od 3 do 4 godine, a diploma koju dobijete nudi veliki broj mogućnosti. Čak osam australijskih univerziteta nalazi se među 100 najboljih univerziteta na svetu.

Master studije traju od 1 do 2 godine, a jedna od prednosti ove opcije je to što partner studenta dobija mogućnost full-time posla, za razliku od prethodnih opcija gde može da radi part-time.

Doktorske studije su najviši stepen obrazovanja, a kako Australija ima reputaciju istraživačke nacije, dobijate mogućnost da učite od najboljih dok radite sopstveni istraživački projekat.

Zbog velikog broja inostranih studenata, postoje zakoni koji štite njihova prava i garantuju visok kvalitet studija. Pored dobre edukacije i multikulturalnog okruženja, studenti biraju Australiju i zbog mogućnosti obavljanja part-time poslova tokom studiranja.

Uslovi za upis studija u Australiji su položen IELTS test (zahtevana ocena na testu zavisi od stepena studija koji želite da upišete) i završen prethodni stepen obrazovanja. Ne postoji ograničenje što se tiče godina.
Studentske vize omogućavaju boravak u Australiji inostranim studentima koji su se upisali na studije u Australiji, njihovim porodicama, kao i starateljima inostranih studenata mlađih od 18 godina.


Ukoliko vam je potrebna pomoć oko pripreme dokumentacije za vizu za Australiju, možete kontaktirati Future Option, agenciju sa dugogodisnjim iskustvom u pripremanju aplikacija za vize za Australiju Telefon: +381 62 162 88 95 / Viber/Whatsapp: +381 64 56 11 862 . Alternativno, možete poslati e-mail na info@futureoption.net.

Odricanje od odgovornosti: Future Option se ne bavi posredovanjem u pronalazenju posla u Australiji. Future Option nije agent za zapošljavanje ili pružalac usluga za regrutovanje kadrova. Future Option ne nudi konsultantske usluge za poslove u inostranstvu.

Turistička viza

Poseta porodici, posao i turistički obilazak Australije zahteva važeću turističku vizu i ostanak do 12 meseci u Australiji.

Više informacija Popuni upitnik

Studentska viza

Za upis na studije ili kurs engleskog jezika i studiranje u Australiji, potrebna vam je studentska viza.

Više informacija Popuni upitnik

Partner migracija

Partner migracija omogućava zajednički život partnerima, ukoliko je jedan partner državljanin ili stalni rezident Australije.

Više informacija Popuni upitnik