VizeZaAustraliju.com

Aged Dependent Relative viza

Aged Dependent Relative viza

Aged Dependent Relative viza (Podklasa 114) je trajna viza koja omogućava starijim ljudima da migriraju u Australiji, ako im rođaci u Australiji obezbede finansijsku podršku.

Uslovi su i da budu doboljno stari da prime australijsku starosnu penziju, nisu u braku i da budu zavisni od rođaka u Australiji.

Osnovna taksa za ovu vizu iznosi AUD3.945, ali može uključivati i druge troškove. Vreme obrade aplikacije za ovu vizu nije dostupno.


Ukoliko vam je potrebna pomoć oko pripreme dokumentacije za vizu za Australiju, možete kontaktirati Future Option, agenciju sa dugogodisnjim iskustvom u pripremanju aplikacija za vize za Australiju Telefon: +381 62 162 88 95 / Viber/Whatsapp: +381 64 56 11 862 . Alternativno, možete poslati e-mail na info@futureoption.net.

Odricanje od odgovornosti: Future Option se ne bavi posredovanjem u pronalazenju posla u Australiji. Future Option nije agent za zapošljavanje ili pružalac usluga za regrutovanje kadrova. Future Option ne nudi konsultantske usluge za poslove u inostranstvu.

Turistička viza

Poseta porodici, posao i turistički obilazak Australije zahteva važeću turističku vizu i ostanak do 12 meseci u Australiji.

Više informacija Popuni upitnik

Studentska viza

Za upis na studije ili kurs engleskog jezika i studiranje u Australiji, potrebna vam je studentska viza.

Više informacija Popuni upitnik

Partner migracija

Partner migracija omogućava zajednički život partnerima, ukoliko je jedan partner državljanin ili stalni rezident Australije.

Više informacija Popuni upitnik