VizeZaAustraliju.com

Contributory Parent (Migrant) viza

Contributory Parent (Migrant) viza

Contributory Parent viza (podklasa 143) je trajna viza koja omogućava roditeljima australijskih državljana ili trajnih rezidenata da trajno žive u Australiji. Najmanje polovina ili više vaše dece mora živeti u Australiji.

Osnovna taksa za ovu vizu iznosi AUD19.750, ali mođe uključivati i druge troškove.

Možete aplicirati za privremenu Contributory Parent vizu (Podklasa 173) pre ove vize. Apliciranje za privremenu vizu, a onda za stalnu košta više, ali su troškovi raspoređeni na duži vremenski period.

Vreme obrade ove vize iznosi približno tri i po godine.


Ukoliko vam je potrebna pomoć oko pripreme dokumentacije za vizu za Australiju, možete kontaktirati Future Option, agenciju sa dugogodisnjim iskustvom u pripremanju aplikacija za vize za Australiju Telefon: +381 62 162 88 95 / Viber/Whatsapp: +381 64 56 11 862 . Alternativno, možete poslati e-mail na info@futureoption.net.

Odricanje od odgovornosti: Future Option se ne bavi posredovanjem u pronalazenju posla u Australiji. Future Option nije agent za zapošljavanje ili pružalac usluga za regrutovanje kadrova. Future Option ne nudi konsultantske usluge za poslove u inostranstvu.

Turistička viza

Poseta porodici, posao i turistički obilazak Australije zahteva važeću turističku vizu i ostanak do 12 meseci u Australiji.

Više informacija Popuni upitnik

Studentska viza

Za upis na studije ili kurs engleskog jezika i studiranje u Australiji, potrebna vam je studentska viza.

Više informacija Popuni upitnik

Partner migracija

Partner migracija omogućava zajednički život partnerima, ukoliko je jedan partner državljanin ili stalni rezident Australije.

Više informacija Popuni upitnik