VizeZaAustraliju.com

Electronic Travel Authority viza

Electronic Travel Authority viza

ETA Electronic Travel Authority viza (podklasa 601) predstavlja elektronsko odobrenje za posetu Australije u turističke ili poslovne svrhe.

Dostupna je vlasnicima pasoša mnogih zemalja i regiona sveta. Većina ETA-a se izdaju onlajn od strane imigracione službe Australije turističkim agencijama ili agentima, aviokompanijama ili drugim pružaocima sličnih usluga širom sveta. Za ovaj tip vize ne plaća se taksa za podnošenje aplikacije, ali se plaća taksa usluge u iznosu od 20AUD. Za ovu vrstu vize možete da aplicirate onlajn preko sajta imigracione službe Australije.


Ukoliko vam je potrebna pomoć oko pripreme dokumentacije za vizu za Australiju, možete kontaktirati Future Option, agenciju sa dugogodisnjim iskustvom u pripremanju aplikacija za vize za Australiju Telefon/Viber +381 62 162 88 95. Alternativno, možete poslati e-mail na info@futureoption.net.

Odricanje od odgovornosti: Future Option se ne bavi posredovanjem u pronalazenju posla u Australiji. Future Option nije agent za zapošljavanje ili pružalac usluga za regrutovanje kadrova. Future Option ne nudi konsultantske usluge za poslove u inostranstvu.

Turistička viza

Poseta porodici, posao i turistički obilazak Australije zahteva važeću turističku vizu i ostanak do 12 meseci u Australiji.

Više informacija Popuni upitnik

Studentska viza

Za upis na studije ili kurs engleskog jezika i studiranje u Australiji, potrebna vam je studentska viza.

Više informacija Popuni upitnik

Partner migracija

Partner migracija omogućava zajednički život partnerima, ukoliko je jedan partner državljanin ili stalni rezident Australije.

Više informacija Popuni upitnik