Business Innovation and Investment (Provisional) viza

Business Innovation and Investment (Provisional) viza (podklasa 188)

Postoji pet pravaca za ovu vizu. Pravac poslovne inovacije vam omogućava da posedujete i vodite biznis u Australiji. Za to je potrebno imati veštine i iskustvo u posedovanju i vođenju biznisa. Za mogućnost sprovođenja poslovne i investione aktivnosti u Australiji postoje tri pravca –investicije (potreban iznos investicija je najmanje 1.5 miliona AUD), značajne investicije (potreban iznos investicija je najmanje 5 miliona AUD) i premium investicije (potreban iznos investicija je najmanje 15 miliona AUD). Preduzetnički pravac omogućava obavljanje preduzetničke aktivnosti u Australiji. Za ovu opciju je potrebno da imate obezbeđeno ulaganje od treće strane u iznosu ne manjem od 200.000AUD za obavljanje preduzetničke aktivnosti, za koju se smatra da će dovesti do razvoja poslovanja u Australiji. Za sve navedene opcije je potrebno da imate poziv da aplicirate za vizu i nominaciju od strane vladine organizacije. Vreme procesuiranja aplikacije je približno 2 godine. Visa fee iznosi 585 AUD, ali može uključivati i druge troškove. Viza važi 4 godine i 3 meseca. Možete tražiti trajni boravak tako što aplicirate za Business Innovation and Investment (Permanent) vizu (podklasa 888).


Ukoliko vam je potrebna pomoć oko pripreme dokumentacije za vizu za Australiju, možete kontaktirati Future Option, agenciju sa dugogodisnjim iskustvom u pripremanju aplikacija za vize za Australiju Telefon/Viber +381 62 162 88 95. Alternativno, možete poslati e-mail na info@futureoption.net.

Odricanje od odgovornosti: Future Option se ne bavi posredovanjem u pronalazenju posla u Australiji. Future Option nije agent za zapošljavanje ili pružalac usluga za regrutovanje kadrova. Future Option ne nudi konsultantske usluge za poslove u inostranstvu.

Turistička viza

Poseta porodici, posao i turistički obilazak Australije zahteva važeću turističku vizu i ostanak do 12 meseci u Australiji.

Više informacija Popuni upitnik

Studentska viza

Za upis na studije ili kurs engleskog jezika i studiranje u Australiji, potrebna vam je studentska viza.

Više informacija Popuni upitnik

Radna viza

Radna viza je neophodna ukoliko tražite zaposlenje i planirate da radite privremeno ili trajno u Australiji.

Više informacija Popuni upitnik

Iseljenička viza

Odlazak i zivot u Australiji, zahteva apliciranje za iseljeničku (Migracionu) vizu za Australiju.

Više informacija Popuni upitnik

Biznis viza

Da bi započeli biznis i investirali u Australiju, morate aplicirati za neku od biznis viza.

Više informacija Popuni upitnik

Ostale vize

Ostale vize za Australiju, uključuju pomorske vize, medicinkse i specijalne vize za Australiju.

Više informacija Popuni upitnik

Potrebna vam je pomoć oko apliciranja za australijsku vizu?

Kontaktirajte nas