VizeZaAustraliju.com

Sponzorisana migracija u Australiju od strane poslodavca

Sponzorisana migracija u Australiju od strane poslodavca

Australijski poslodavci su često u potrazi za kvalifikovanim radnicima kojih ne postoji dovoljno u Australiji. Zbog toga im je omogućeno da sponzorišu i nominuju državljane drugih zemalja za određene poslove. Da bi mogli da budu sponzori vize, moraju ispunjavati niz uslova predviđenih zakonom.

Pogodni ste za neku podklasu vize ukoliko ste pozvani od strane priznatog australijskog poslodavca , dobro znate engleski jezik i posedujete veštine i kvalifikacije za datu poziciju.

Vize koje su sponzorisane od strane poslodavaca omogućavaju trajan boravak u Australiji za kvalifikovane radnike.


Ukoliko vam je potrebna pomoć oko pripreme dokumentacije za vizu za Australiju, možete kontaktirati Future Option, agenciju sa dugogodisnjim iskustvom u pripremanju aplikacija za vize za Australiju Telefon: +381 62 162 88 95 / Viber/Whatsapp: +381 64 56 11 862 . Alternativno, možete poslati e-mail na info@futureoption.net.

Odricanje od odgovornosti: Future Option se ne bavi posredovanjem u pronalazenju posla u Australiji. Future Option nije agent za zapošljavanje ili pružalac usluga za regrutovanje kadrova. Future Option ne nudi konsultantske usluge za poslove u inostranstvu.

Turistička viza

Poseta porodici, posao i turistički obilazak Australije zahteva važeću turističku vizu i ostanak do 12 meseci u Australiji.

Više informacija Popuni upitnik

Studentska viza

Za upis na studije ili kurs engleskog jezika i studiranje u Australiji, potrebna vam je studentska viza.

Više informacija Popuni upitnik

Partner migracija

Partner migracija omogućava zajednički život partnerima, ukoliko je jedan partner državljanin ili stalni rezident Australije.

Više informacija Popuni upitnik