VizeZaAustraliju.com

Employer Nomination Scheme viza

Employer Nomination Scheme viza

Employer Nomination Scheme viza (podklasa 186) je viza za stalno boravište za kvalifikovane radnike. Omogućava vam da radite u Australiji pod jednim od tri strima: Temporary Residence Transition stream, Direct Entry stream, Agreement stream.

Uslovi za ovu vizu su da ste pozvani od strane odobrenog australijskog poslodavca, da ste mladji od 50 godina ako aplicirate pod Temporary Residence strimom, ili ispod 45 godina ako aplicirate pod Direct Entry strimom, posedujete veštine i kvalifikacije za posao, znanje engleskog jezika za tu poziciju i ispunjavate zahteve drugih strimova ove vize.

Cena tekse za uslugu obrade aplikacije je od 3,670 AUD.


Ukoliko vam je potrebna pomoć oko pripreme dokumentacije za vizu za Australiju, možete kontaktirati Future Option, agenciju sa dugogodisnjim iskustvom u pripremanju aplikacija za vize za Australiju Telefon: +381 62 162 88 95 / Viber/Whatsapp: +381 64 56 11 862 . Alternativno, možete poslati e-mail na info@futureoption.net.

Odricanje od odgovornosti: Future Option se ne bavi posredovanjem u pronalazenju posla u Australiji. Future Option nije agent za zapošljavanje ili pružalac usluga za regrutovanje kadrova. Future Option ne nudi konsultantske usluge za poslove u inostranstvu.

Turistička viza

Poseta porodici, posao i turistički obilazak Australije zahteva važeću turističku vizu i ostanak do 12 meseci u Australiji.

Više informacija Popuni upitnik

Studentska viza

Za upis na studije ili kurs engleskog jezika i studiranje u Australiji, potrebna vam je studentska viza.

Više informacija Popuni upitnik

Partner migracija

Partner migracija omogućava zajednički život partnerima, ukoliko je jedan partner državljanin ili stalni rezident Australije.

Više informacija Popuni upitnik