VizeZaAustraliju.com

Bridging viza B

Bridging viza B

Bridging viza B vam omogućava napuštanje i povratak u Australiju dok čekate odgovor na aplikaciju za produženje vize. Možete je dobiti ukoliko već imate Bridging vizu A ili Bridging vizu B.

Takođe, treba da imate veoma bitne razloge zbog kojih želite da napustite zemlju i da se vratite za vreme procesuiranja aplikacije. Ukoliko dobijete odobrenje za Bridging vizu B, postoji naznačen period putovanja.

Viza prestaje da važi ako se nalazite van Australije kada istekne taj period ili napustite Australiju po isteku tog perioda. Viza fee iznosi 145 AUD.


Ukoliko vam je potrebna pomoć oko pripreme dokumentacije za vizu za Australiju, možete kontaktirati Future Option, agenciju sa dugogodisnjim iskustvom u pripremanju aplikacija za vize za Australiju Telefon/Viber +381 62 162 88 95. Alternativno, možete poslati e-mail na info@futureoption.net.

Odricanje od odgovornosti: Future Option se ne bavi posredovanjem u pronalazenju posla u Australiji. Future Option nije agent za zapošljavanje ili pružalac usluga za regrutovanje kadrova. Future Option ne nudi konsultantske usluge za poslove u inostranstvu.

Turistička viza

Poseta porodici, posao i turistički obilazak Australije zahteva važeću turističku vizu i ostanak do 12 meseci u Australiji.

Više informacija Popuni upitnik

Studentska viza

Za upis na studije ili kurs engleskog jezika i studiranje u Australiji, potrebna vam je studentska viza.

Više informacija Popuni upitnik

Partner migracija

Partner migracija omogućava zajednički život partnerima, ukoliko je jedan partner državljanin ili stalni rezident Australije.

Više informacija Popuni upitnik