VizeZaAustraliju.com

Working Holiday u Australiji

Working Holiday u Australiji

Veliki broj mladih ljudi želi da istraži Australiju, upozna nove ljude i vidi nova mesta, a da istovremeno ima mogućnost da zaradi. Working Holiday viza omogućava rad i odmor u Australiji, u periodu ne dužem od godinu dana.

Međutim, da bi se ove vize dobile potrebno je biti državljanin određenih zemalja, a među tim zemljama se trenutno ne nalaze Srbija, Hrvatska, Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Makedonija. Ukoliko imate pasoš Slovenije, možete aplicirati za ovu vizu, s obzirom na to da se nalazi na listi zemalja koje su pogodne za vizu.


Ukoliko vam je potrebna pomoć oko pripreme dokumentacije za vizu za Australiju, možete kontaktirati Future Option, agenciju sa dugogodisnjim iskustvom u pripremanju aplikacija za vize za Australiju Telefon: +381 62 162 88 95 / Viber/Whatsapp: +381 64 56 11 862 . Alternativno, možete poslati e-mail na info@futureoption.net.

Odricanje od odgovornosti: Future Option se ne bavi posredovanjem u pronalazenju posla u Australiji. Future Option nije agent za zapošljavanje ili pružalac usluga za regrutovanje kadrova. Future Option ne nudi konsultantske usluge za poslove u inostranstvu.

Turistička viza

Poseta porodici, posao i turistički obilazak Australije zahteva važeću turističku vizu i ostanak do 12 meseci u Australiji.

Više informacija Popuni upitnik

Studentska viza

Za upis na studije ili kurs engleskog jezika i studiranje u Australiji, potrebna vam je studentska viza.

Više informacija Popuni upitnik

Partner migracija

Partner migracija omogućava zajednički život partnerima, ukoliko je jedan partner državljanin ili stalni rezident Australije.

Više informacija Popuni upitnik