Training viza

Training viza (podklasa 407)

Training visa (podklasa 407) je privremena viza koja vam omogućava da učestvujete u obuci na radnom mestu kako biste unapredili svoje veštine u trenutnoj profesiji, oblasti studiranja ili polju stručnosti ili da učestvujete u programu obuke za profesionalni razvoj u Australiji. Potrebno je da budete nominovani kako biste mogli da aplicirate ( osim ako je vaš sponzor neka vladina agencija pri Komonveltu), ili da budete pozvanida aplicirate ( ako je vaš sponzor vladina agencija pri Komonveltu). da budete nominovani za tu poziciju i obično ne mlađi od 18 godina. Ova viza nije za one čija je jedina namera da rade u AUstraliji. Osnovna taksa za ovu vizu iznosi AUD280. Vreme obrade aplikacije za ovu vizu iznosi oko 3 meseca.


Ukoliko vam je potrebna pomoć oko pripreme dokumentacije za vizu za Australiju, možete kontaktirati Future Option, agenciju sa dugogodisnjim iskustvom u pripremanju aplikacija za vize za Australiju Telefon/Viber +381 62 162 88 95. Alternativno, možete poslati e-mail na info@futureoption.net.

Odricanje od odgovornosti: Future Option se ne bavi posredovanjem u pronalazenju posla u Australiji. Future Option nije agent za zapošljavanje ili pružalac usluga za regrutovanje kadrova. Future Option ne nudi konsultantske usluge za poslove u inostranstvu.

Turistička viza

Poseta porodici, posao i turistički obilazak Australije zahteva važeću turističku vizu i ostanak do 12 meseci u Australiji.

Više informacija Popuni upitnik

Studentska viza

Za upis na studije ili kurs engleskog jezika i studiranje u Australiji, potrebna vam je studentska viza.

Više informacija Popuni upitnik

Radna viza

Radna viza je neophodna ukoliko tražite zaposlenje i planirate da radite privremeno ili trajno u Australiji.

Više informacija Popuni upitnik

Iseljenička viza

Odlazak i zivot u Australiji, zahteva apliciranje za iseljeničku (Migracionu) vizu za Australiju.

Više informacija Popuni upitnik

Biznis viza

Da bi započeli biznis i investirali u Australiju, morate aplicirati za neku od biznis viza.

Više informacija Popuni upitnik

Ostale vize

Ostale vize za Australiju, uključuju pomorske vize, medicinkse i specijalne vize za Australiju.

Više informacija Popuni upitnik

Potrebna vam je pomoć oko apliciranja za australijsku vizu?

Kontaktirajte nas