Opšta migracija kvalifikovanih radnika u Australiju

Migraciona viza

Migracija u Australiju, odlazak i život u Australiji, radna viza za stručne radnike sa SOL liste deficitarnih zanimanja, porodična,verenička i partner viza.

Opšta migracija kvalifikovanih radnika u Australiju

U određenim profesijama u Australiji postoji manjak kvalifikovanih radnika, pa se imigracija vrši u skladu sa potrebama. Osnovni uslov je da se vaša profesija nalazi na listi deficitarnih zanimanja u Australiji i da imate radno iskustvo u toj oblasti. Razvijena industrija i jaka ekonomija, dobro plaćeni poslovi i visok životni standard, svake godine privlače veliki broj kvalifikovanih radnika. 

Uslov koji se mora ispuniti, da bi se podnela aplikacija za vize iz ove kategorije, je da se skupi 60 poena na testu bodova. Na broj bodova utiče više faktora - profesija, iskustvo, godine, znanje engleskog jezika... Mogu se ostvariti i dodatni poeni ukoliko imate diplomu neke od australijskih obrazovnih ustanova ili ukoliko imate rođake u Australiji.

Dovoljan broj poena na testu ne garantuje da ćete biti pozvani da aplicirate ili da će viza biti odobrena. Pre samog procesa apliciranja potrebno je da podnesete iskaz o interesovanju, gde objašnjavate zainteresovanost i želju da se vaš slučaj razmotri za vizu. Oni koji su najbolje rangirani biće pozvani da apliciraju.

Ove vize omogućavaju boravak i rad u Australiji na različite vremenske periode, u zavisnosti od toga za koju podklasu aplicirate.


Ukoliko vam je potrebna pomoć oko pripreme dokumentacije za vizu za Australiju, možete kontaktirati Future Option, agenciju sa dugogodisnjim iskustvom u pripremanju aplikacija za vize za Australiju Telefon/Viber +381 62 162 88 95. Alternativno, možete poslati e-mail na info@futureoption.net.

Odricanje od odgovornosti: Future Option se ne bavi posredovanjem u pronalazenju posla u Australiji. Future Option nije agent za zapošljavanje ili pružalac usluga za regrutovanje kadrova. Future Option ne nudi konsultantske usluge za poslove u inostranstvu.

Turistička viza

Poseta porodici, posao i turistički obilazak Australije zahteva važeću turističku vizu i ostanak do 12 meseci u Australiji.

Više informacija Popuni upitnik

Studentska viza

Za upis na studije ili kurs engleskog jezika i studiranje u Australiji, potrebna vam je studentska viza.

Više informacija Popuni upitnik

Radna viza

Radna viza je neophodna ukoliko tražite zaposlenje i planirate da radite privremeno ili trajno u Australiji.

Više informacija Popuni upitnik

Iseljenička viza

Odlazak i zivot u Australiji, zahteva apliciranje za iseljeničku (Migracionu) vizu za Australiju.

Više informacija Popuni upitnik

Biznis viza

Da bi započeli biznis i investirali u Australiju, morate aplicirati za neku od biznis viza.

Više informacija Popuni upitnik

Ostale vize

Ostale vize za Australiju, uključuju pomorske vize, medicinkse i specijalne vize za Australiju.

Više informacija Popuni upitnik

Potrebna vam je pomoć oko apliciranja za australijsku vizu?

Kontaktiranjte nas