VizeZaAustraliju.com

Medicinski tretman u Australiji

Medicinski tretman u Australiji

Za neke operacije, koje zahtevaju specifičnu tehnologiju ili znanja, potrebno je istražiti opcije u inostranstvu. Ako iz tih razloga idete u Australiju, biće vam potrebna viza za te svrhe. Ukoliko imate zakazan medicinski tretman, pomažete nekome sa medicinskim tretmanom ili donirate organe u Australiji, može vam biti odobrena viza za medicinski tretman.

Viza za medicinski tretman omogućava vam boravak u Australiji za vreme trajanja medicinske nege, ali ne duže od godinu dana.


Ukoliko vam je potrebna pomoć oko pripreme dokumentacije za vizu za Australiju, možete kontaktirati Future Option, agenciju sa dugogodisnjim iskustvom u pripremanju aplikacija za vize za Australiju Telefon/Viber +381 62 162 88 95. Alternativno, možete poslati e-mail na info@futureoption.net.

Odricanje od odgovornosti: Future Option se ne bavi posredovanjem u pronalazenju posla u Australiji. Future Option nije agent za zapošljavanje ili pružalac usluga za regrutovanje kadrova. Future Option ne nudi konsultantske usluge za poslove u inostranstvu.

Turistička viza

Poseta porodici, posao i turistički obilazak Australije zahteva važeću turističku vizu i ostanak do 12 meseci u Australiji.

Više informacija Popuni upitnik

Studentska viza

Za upis na studije ili kurs engleskog jezika i studiranje u Australiji, potrebna vam je studentska viza.

Više informacija Popuni upitnik

Partner migracija

Partner migracija omogućava zajednički život partnerima, ukoliko je jedan partner državljanin ili stalni rezident Australije.

Više informacija Popuni upitnik