VizeZaAustraliju.com

Postdiplomski rad u Australiji

Postdiplomski rad u Australiji

Nakon što završte studije u Australiji, imaćete brojne mogućnosti u velikom broju zemalja, s obzirom na to da je diploma svetski priznata. Ipak, ukoliko želite da ostanete u Australiji još nekoliko godina i tu steknete radno iskustvo, možete aplicirati za vizu za postdiplomski rad. Već tokom studiranja možete tražiti prakse i istraživati preduzeća koja nude poslove u oblasti koju studirate.

Osnovni uslov je da su studije koje ste završili trajale duže od dve godine. Ova viza omogućava vam privremeni rad u Australiji nakon završenih studija.


Ukoliko vam je potrebna pomoć oko pripreme dokumentacije za vizu za Australiju, možete kontaktirati Future Option, agenciju sa dugogodisnjim iskustvom u pripremanju aplikacija za vize za Australiju Telefon: +381 62 162 88 95 / Viber/Whatsapp: +381 64 56 11 862 . Alternativno, možete poslati e-mail na info@futureoption.net.

Odricanje od odgovornosti: Future Option se ne bavi posredovanjem u pronalazenju posla u Australiji. Future Option nije agent za zapošljavanje ili pružalac usluga za regrutovanje kadrova. Future Option ne nudi konsultantske usluge za poslove u inostranstvu.

Turistička viza

Poseta porodici, posao i turistički obilazak Australije zahteva važeću turističku vizu i ostanak do 12 meseci u Australiji.

Više informacija Popuni upitnik

Studentska viza

Za upis na studije ili kurs engleskog jezika i studiranje u Australiji, potrebna vam je studentska viza.

Više informacija Popuni upitnik

Partner migracija

Partner migracija omogućava zajednički život partnerima, ukoliko je jedan partner državljanin ili stalni rezident Australije.

Više informacija Popuni upitnik