VizeZaAustraliju.com

Bridging viza C

Bridging viza C

Bridging viza C vam omogućava da ostanete legalno u Australiji dok se zahtev za vizu procesuira. Za ovu vizu automatski aplicirate ukoliko ste aplicirali za vizu, a nalazite se u Australiji i ne posedujete važeću vizu.

To znači da ste nelegalno u zemlji (na primer, istekla vam je viza pre mesec dana). Ne dozvoljava povratak u Australiju ukoliko je napustite.

Razlika u odnosu na BVA je to što ne možete aplicirati za BVB i tako dobiti mogućnost povratka ukoliko napustite Australiju. BVC se ne naplaćuje.


Ukoliko vam je potrebna pomoć oko pripreme dokumentacije za vizu za Australiju, možete kontaktirati Future Option, agenciju sa dugogodisnjim iskustvom u pripremanju aplikacija za vize za Australiju Telefon/Viber +381 62 162 88 95. Alternativno, možete poslati e-mail na info@futureoption.net.

Odricanje od odgovornosti: Future Option se ne bavi posredovanjem u pronalazenju posla u Australiji. Future Option nije agent za zapošljavanje ili pružalac usluga za regrutovanje kadrova. Future Option ne nudi konsultantske usluge za poslove u inostranstvu.

Turistička viza

Poseta porodici, posao i turistički obilazak Australije zahteva važeću turističku vizu i ostanak do 12 meseci u Australiji.

Više informacija Popuni upitnik

Studentska viza

Za upis na studije ili kurs engleskog jezika i studiranje u Australiji, potrebna vam je studentska viza.

Više informacija Popuni upitnik

Partner migracija

Partner migracija omogućava zajednički život partnerima, ukoliko je jedan partner državljanin ili stalni rezident Australije.

Više informacija Popuni upitnik