VizeZaAustraliju.com

Business Owner viza

Business Owner viza

Business Owner viza (podklasa 890) je viza za stalni boravak. Možete da putujete iz Australije i vraćate se u periodu od pet godina (nakon tog perioda biće vam potrebna resident return ili neka druga viza kako biste se vratili u Australiju). Za ovu vizu je potrebno da posedujete biznis i da poslujete najmanje dve godine.

Uslovi su i da posedujete neku od podklasa ove vize (160, 161, 162, 163, 164 ili 165) i da ste imali ovu vizu bar 12 meseci u prethodne dve godine.

Visa fee iznosi 2.225 AUD, ali može uključivati i druge troškove. Uz ovu vizu imate mogućnost da aplicirate za australijsko državljanstvo, ukoliko su ostali uslovi ispunjeni.


Ukoliko vam je potrebna pomoć oko pripreme dokumentacije za vizu za Australiju, možete kontaktirati Future Option, agenciju sa dugogodisnjim iskustvom u pripremanju aplikacija za vize za Australiju Telefon/Viber +381 62 162 88 95. Alternativno, možete poslati e-mail na info@futureoption.net.

Odricanje od odgovornosti: Future Option se ne bavi posredovanjem u pronalazenju posla u Australiji. Future Option nije agent za zapošljavanje ili pružalac usluga za regrutovanje kadrova. Future Option ne nudi konsultantske usluge za poslove u inostranstvu.

Turistička viza

Poseta porodici, posao i turistički obilazak Australije zahteva važeću turističku vizu i ostanak do 12 meseci u Australiji.

Više informacija Popuni upitnik

Studentska viza

Za upis na studije ili kurs engleskog jezika i studiranje u Australiji, potrebna vam je studentska viza.

Više informacija Popuni upitnik

Partner migracija

Partner migracija omogućava zajednički život partnerima, ukoliko je jedan partner državljanin ili stalni rezident Australije.

Više informacija Popuni upitnik